Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi’den Mart ayında İkizler Burcuna tavsiye; “Geçmişi arkanızda bırakırsanız güzel günler kapınızda!”

Yasemin Kutsi’den Mart ayında İkizler Burcuna tavsiye; “Geçmişi arkanızda bırakırsanız güzel günler kapınızda!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi youtube kanalında tüm burçlar için Mart ayını yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü astrolog, İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, Mart ayında çok büyük sürprizler gezegeni Uranüs, Koç burcundan Boğa burcuna geçiyor bu durum size yaz aylarından itibaren güzellikler getirecek. Bu süreçte geçmişi gündeme getirmemenizi öneririm. Geçmişte bazı maddi kayıplarınız oldu. Uranüs şimdi bunları size geri verecek sakin olmanızı öneririm. Geçmişi ardınızda bırakabilirseniz güzel günler kapınızda olacak. Bu ay hayatınızda bazı şeyleri tamir edebileceğiniz bir ay, size yardımcı olabilecek kişilerle tanışacaksınız ve istediğiniz bir şeye nail olabilirsiniz. Maddi konularda istikrar söz konusu daha tedbirli olacaksınız. Sağlığı bozuk olan İkizlerin sağlığı düzelecek.

Venüs 2 Mart’ta Kova burcunda ve size güzel etkileri var. Davetlere, arkadaş ortamlarına girebilirsiniz. Yalnız İkizler burcu bu ay yeni biriyle tanışabilirsiniz ama dikkatli olun bu ilişki uzun süreli olmayacak. Bazılarınız estetik uygulamalar yaptırmak isteyebilir.

13-24 Mart tarihleri arasında işler ile ilgili konular gündeme gelecek, çok güzel teklifler alabilirsiniz. 21-22 Mart tarihlerinde bir seyahat söz konusu olabilir. 25-29 Mart’ta bir şeyleri erteleyebilirsiniz.  27-31 Mart tarihleri arasında ise maddi konularda istikrarınızı sağlayacak düşünceler içerisinde olacaksınız.