Ana sayfa Dizi Haberleri Yayın günü değişikliğinin kurbanı olan Yalancılar ve Mumları’nın reytingleri düşüşte!

Yayın günü değişikliğinin kurbanı olan Yalancılar ve Mumları’nın reytingleri düşüşte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de bu hafta ikinci bölümüyle ekrana gelen Yalancılar ve Mumları son derece kaliteli bir iş olmasına rağmen reytinglerde istediğini bulamadı. Geçen hafta ilk bölümüyle tüm kategorilerde ortalamanın altında sonuç alan Yalancılar ve Mumları’nın reytingleri bu hafta daha da düşük geldi.

Mistresses isimli dizinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıkan dizinin başrolllerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi iddialı oyuncular yer alıyor. Özellikle kadın dayanışmasını ön plana çıkaran dizi kaliteli içeriğiyle dikkat çekiyor.

Kaliteli içerik ve iddialı oyuncularına rağmen Yalancılar ve Mumları reytinglerde bir türlü istenilen sonucu elde edemiyor. Dizi geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle tüm kişilerde onuncu, AB ve ABC1’de ise yedinci sırada yer almıştı.

Yayın günü değişikliğinin kurbanı olan Yalancılar ve Mumları'nın reytingleri düşüşte! 7

Yalancılar ve Mumları dizisinin reytinglerinde bu hafta daha da düşüş yaşandı. Dizi Total ve AB’de 11’inci, ABC1’de de 10’uncu oldu. Böylece reytinglerde küçük de olsa düşüş yaşandı.

Yalancılar ve Mumları’nın etkileyici hikayesine rağmen bu kadar düşük reyting almasında en önemli etken hiç kuşkusuz çok güçlü rakipleri. Aynı akşam yayınlanan TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D dizisi Yargı, deyim yerindeyse reytingleri silip süpürüyor.

Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisi, ilk olarak perşembe rekabetine girecekti. Ancak Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamları düşük reytingler alınca Fox TV karar değişikliği yaparak Yalancılar ve Mumları’nı pazar akşamına aldı. Bu da daha dizinin ilk bölümünden büyük bir tehditle karşı karşıya kalmasına neden oldu. Kanal, Uzak Şehrin Masalı’nı da yayından kaldırdı.