Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi merak edilen Çağrı Çıtanak’ın karavan pozunun sırrı ortaya çıktı!

Yeni dizisi merak edilen Çağrı Çıtanak’ın karavan pozunun sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı. Ferit Şimşek olarak izlediğimiz oyuncu başarılı performansı ile göz doldurdu. Ancak dizinin ikinci sezonunda oyuncu ayrılan isimler arasında yer aldı.

10 yıldır kariyerine devam eden ve birbirinden farklı karakterlere hayat veren Çağrı Çıtanak’ın bir süre dinlenmesi bekleniyordu. Ancak oyuncu yeni bir diziden gelen teklifi kabul etti ve yeniden çalışmaya başladı.

Kısa bir süre tatil yapma imkanı bulan Çağrı Çıtanak’ın geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşım çok dikkat çekmişti. Nadir paylaşım yapan isimlerden olan oyuncu, hayranlarını da çok meraklandırdı. 50 binden fazla beğeni alan bu paylaşıma yapılan yorumlarda oyuncunun bu pozu hangi sette verdiğini hayranları çok merak etti.

Yeni dizisi merak edilen Çağrı Çıtanak'ın karavan pozunun sırrı ortaya çıktı! 8

Birçok takipçisi “Sen Çal Kapımı seti değil burası, peki neresi, hangi diziye başlıyor?” gibi yorumlar bıraktı. Çağrı Çıtanak’ın hangi dizinin kadrosunda yer aldığı ise Üs Yapım’ın internet sitesinde ortaya çıktı.

atv için çekimlerine devam edilen dram dizisi İkimizin Sırrı’nın kadrosunda olduğu netleşen Çağrı Çıtanak, yeni projesi ile bu sefer dram performansı sergileyecek.

Bir anne ile kız hikayesi olan dizide önemli isimler bir araya geldi. Leyla Feray, Bestemsu Özdemir, Aras Aydın, Dolunay Soysert Ceyhun Mengiroğlu, Engin Alkan gibi önemli isimler bu dizinin setinde bir araya geldi.

Yeni dizisi merak edilen Çağrı Çıtanak'ın karavan pozunun sırrı ortaya çıktı! 9

Çağrı Çıtanak da karan pozu ile duyurduğu yeni dizisinde yerini almış oldu. İkimizin Sırrı isimli atv dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak dizinin hem fragmanları hem de afişleri hayranların büyük dikkatini çekti.

Çağrı Çıtanak takipçileri de nasıl bir rolle ekrana döneceğini şimdiden çok merak ettiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada dikkat çekiyor.