Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in bu kadar başarılı olmasının temelinde yatan asıl güç ortaya çıktı!

Hande Erçel’in bu kadar başarılı olmasının temelinde yatan asıl güç ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Cannes’da yaşadığı güzel anları ile geçtiğimiz hafta gündemde yer aldı. Hem sosyal medyada hem de basında marka işbirliği ve Cannes pozları ile çok konuşulan oyuncu, Show TV’den Ömür Sabuncu ile özel bir röportaj da yaptı.

Resim yapma denemesinin kendisinde bir aşka dönüştüğünü ve bunu zamanla geliştirdiğini anlatan Hande Erçel, bir gün sergi açmak istediğini söyledi. Erçel, “Resim bende tutku haline geldi. Sürekli çizmeye başlayınca el de ilerliyor. Çok hızlı ilerleyen bir şey. O ilerledikçe Mimar Sinan’a kadar girebildim” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları bölümündeki okuluna geri döndüğünü de açıkladı. Üniversiteyi bitirerek diplomasını almak istediğini anlatan Hande Erçel, büyük bir şevk ile derslerine çalışıyor.

Hayvan sevgisiyle de bilinen oyuncu, 3 köpeği sahiplendi. Artık çocukları gibi olduğunu anlatan oyuncu, köpeklerini de İspanyolca isimler olarak belirledi. Oyuncu, İspanyolca öğrenmek istediğini de anlattı ve köpeklerine de bu yüzden İspanyolca isim vermeyi tercih ettiğini anlattı.

İki Kardeş isimli bir atı da bulunan oyuncu, sanat yaşantısında 10 yılı geride bıraktı. Balıkesir’den İstanbul’a üniversite okumak için gelen Hande Erçel, bu şehre aşık olduğunu söyledi.

Hande Erçel, “İstanbul ile ilgili kafamda ne varsa onun karşılığını aldım. O kaos beni korkutmadı, o kalabalık beni ürkütmedi. Çok aşkla geldim zaten” diye konuştu.

Ergenlik döneminde kendi parasını kazanarak ayakları üzerinde durmayı başaran Hande Erçel, şimdilerde geriye dönüp baktığında bunu nasıl başardığını şu sözlerle anlattı:

“Çok güzel bir aile ile büyüdüm. Çok güzel bir aile sevgisi aldım. Aile eğitimim için mütevazi olamayacağım, çok güzel bir aile eğitimi aldım. Annem, babam, ablam arkamda durdular. Bu şekilde ilerlemenin en önemli şeyi yalnız olmadığını bilmek. Ben hep arkamda onların olduğunu bildiğim için, ne yaparsam da onları düşünerek yaptığım için böyle yolculuğum oldu.”

Oyuncu bu sözleri ile aslında meslek yaşantısında elde ettiği büyük başarının asıl kaynağının ise büyüdüğü aile ortamı ve aldığı aile eğitimi olduğunu ifade etmiş oldu.

En son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde yer alan Hande Erçel, yeni sezonda ise Burak Deniz ile birlikte İki Yabancı isimli dizinin başrolünde yer alacak.