Ana sayfa Sosyal Medya Ve Hande Erçel’in instagram hesabında beklenen gün geldi!

Ve Hande Erçel’in instagram hesabında beklenen gün geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, bugüne kadar rol aldığı dizilerle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Ancak hiç biri, Sen Çal Kapımı dizisi kadar büyük bir etki yaratmamıştı! Genç oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı bu romantik komedi dizisiyle birlikte, uluslararası bir şöhretin kapılarını açtı!

Daha önce de yabancı hayranları olan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin 80’den fazla ülkeye satılmasının ardından, kısa sürede dünya çapında tanınan bir isme dönüştü! Oyuncu, bir süredir ekranda yok ama sürekli konuşulmaya devam ediyor!

Disney + platformu ile yaptığı anlaşma sonrası yeni projesi merakla beklenen oyuncu, ayrıca sosyal medyadan ilgiyle takip edilen isimler arasında. Erçel’in, Sen Çal Kapımı dizisi devam ederken hızla milyonlarca takipçiye ulaştığı bir süreç yaşanmıştı.

Çıktığı bir programda bu duruma kendisinin de çok şaşırdığını ifade eden Erçel, sosyal medyayı etkin olarak kullanan bir ünlü olarak 20 milyon rakamlarına ulaştığında herkesi şaşkına çevirmişti.

Oyuncunun zaman içerisinde giderek artan takipçi sayısı, bir süredir 30 milyona yakındı. Ancak geçtiğimiz günlerde bu sayı 30 milyonu buldu ve geçmeye başladı!

Takipçi sayısı, pek çok dünyaca ünlü yıldızın bile ulaşamadığı bir duruma gelen Hande Erçel, bu avantajını reklam yüzü olduğu markalar için de kullanıyor sıklıkla. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı her paylaşımla milyonlarca kişiye ulaşarak sosyal medya üzerinden büyük bir etkileşim sağlıyor. Bu da Hande Erçel’in peşinde pek çok markanın koşmasına neden oluyor!