Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin çok iddialı İkimizin Sırrı dizisine Sen Çal Kapımı’ndan bir ünlü geldi

atv’nin çok iddialı İkimizin Sırrı dizisine Sen Çal Kapımı’ndan bir ünlü geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında heyecanla beklenen yeni dizisinin ismi İkimizin Sırrı. Aras Aydın, Leyla Feray ve Bestemsu Özdemir’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı da büyük ilgi görmüştü. Heyecanla başlaması beklenen dizinin çekimleri devam ediyor.

Son Çal Kapımı dizisinin ilk sezonunda yer alan ama ikinci sezon başında diziye veda eden isimlerden birisi de Çağrı Çıtanak olmuştu. 2011 yılından bu yana setlerde yer alan Çıtanak, özellikle Sen Çal Kapımı dizisindeki Ferit Şimşek karakteri ile çok beğenilmişti. Akıllara bu rolle yazılan oyuncunun İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna katıldığına yönelik kulis bilgileri geliyor.

Çağrı Çıtanak, geçtiğimiz günlerde karavan pozu yayınladı. Ancak dizi hayranları bunun hangi yapımdan olduğunu öğrenememişti. Aslında yeni projeye başladığı duyurusunu bu fotoğraf ile yapan oyuncunun takipçileri, hangi diziye başladığını öğrenmek için bir hayli araştırma yaptı.

atv'nin çok iddialı İkimizin Sırrı dizisine Sen Çal Kapımı'ndan bir ünlü geldi 7

Çağrı Çıtanak’ın başladığı dizinin atv’nin İkimizin Sırrı olduğuna yönelik bilgiler sosyal medyaya düştü. Üs Yapım’ın internet sitesinde de kadroda yer alan oyunculardan birisinin Çıtanak olduğu görülüyor…

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra oyuncu kendini gösterebileceği yeni projesini bulmuş oldu. Dram yapımında rol alacak olan Çıtanak’ın yeni dizideki arkadaşları şöyle: “Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Ahsen Türkyılmaz.”