Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisi reytingleri alt üst edebilir!

Yeni Hayat dizisi reytingleri alt üst edebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni bir dizi başlıyor.Henüz hangi gün yayınlanacağı açıklanmadı. Ancak dizinin fragmanlarından kalitesi kendini belli ediyor. Yeni Hayat’ın reytingleri alt üst edebilecek bir potansiyeli var. Yeni Hayat dizisinden 2.fragman da yayınladı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat yakında Kanal D’de başlıyor! Bir bodyguard hikayesi aslında… Ancak kendisine has bir senaryo ile geliyor. Yani uyarlama değil.Bu da dizinin en önemli farkı olacak. Hikaye ne kadar ikna edici olur ise dizi o kadar büyük ses getirecektir.

Dizide eşi Yasemin’i bodyguarda emanet eden bir iş adamı… Onların peşinde olan kötü adamlar ve mutlu bir aile tablosu yaşayan özel kuvvetler personeli eski bir asker…

Yeni Hayat dizisinin 2. fragmanı da adeta ateş ediyor… Dizinin çok başarılı bir performans sergilemesi için her şey tamam gibi gözüküyor. Ancak ön önemli detayın dizinin hangi gün yayınlanacağı olacak.