Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde çok iddialı yenilikler var! Tayanç Ayaydın ilk kez açıkladı!

Yeni Hayat dizisinde çok iddialı yenilikler var! Tayanç Ayaydın ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yeni Hayat dizisi, Perşembe akşamları için farklı bir yapım arayanlar için tercih oldu. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizileriyle yarışacak olan Yeni Hayat, reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle biraz sıkıntılı başlangıç yaptı.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin iyi bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Timur karakterine hayat vermekte olan Tayanç Ayaydın, diziden dolayı büyük mutluluk yaşıyor. Posta gazetesine konuşan oyuncu, “Samimiyetle söylüyorum, bu kadar gurur duyduğumuz bir iş çıkarmak beni çok memnun etti” diye konuştu.

Yeni Hayat dizisinde farklı yöntemler denediklerinin altını çizen oyuncu, yenilik getirdikleri fikrini ortaya attı. Tayanç Ayaydın, bu noktada şu ifadelerde bulundu:

“Ezberlenmiş çekim yöntemlerinin, kadrajlarının dışında, alternatif şeyler deniyoruz. Çekerken de bu yeniliğin çok iyi sonuçları olacağını hissediyorduk zaten ama izlemek daha büyük bir keyif. Kendi adıma eleştirilerim, kendime aldığım notlar var tabii, işin bütününden bahsediyorum.”

Pandemi öncesinde çekimlerine başlanan dizi, karantina dönemi hesaba katılarak Kanal D tarafından yeni sezona ötelenmişti. Stok bölümlerin de olması, diziye önemli bir artı olarak yansıdı… Tayanç Ayaydın, verilen 5 aylık aranın diziye yönelik heyecanı azaltıp azaltmadığı konusunda şöyle konuştu:

“Pek kaderci değilimdir ama bu işlerde biraz kadere inanıyorum. Bazı işlerin kendi ekibini bulup, kendi zamanını belirlediğini düşünüyorum. Elbette çok talihsiz bir sebeple ara verdik ama öyle bir zorunlu aradan sonra sete dönmek için hepimiz yanıp tutuşuyorduk. En azından kendi adıma buna çok ihtiyacım vardı. Çalışmanın değerini daha iyi anladık; o enerjiyle sete dönmek işe de yansıdı.”