Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinde her şey tamam, en önemli şey eksik!

Yeni Hayat dizisinde her şey tamam, en önemli şey eksik!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisi, 4. yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer alan yapım, heyecanlı bir hikayeye sahip.

Hem başrol oyuncularının performansının yüksekliği dikkat çekerken hem de aksiyon dolu hikayenin izleyicileri ekrana çekmesi bekleniyordu. Ancak diziye gösterilen ilgi yeterli düzeyde olmadı. Kanal D’nin iddialı dizisinin reyting sıkıntısı sürüyor. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ile rekabette de Yeni Hayat çok gerilerde bulunuyor.

Peki dizinin 4. yeni bölümünde neler yaşanacak? Adem, Timur’un ailesini koruduğu sırada yaralanıyor! Yasemin, Adem’e geçmişte neler yaşadığını anlatmaktadır. Timur’un kendisini evliliğe devam etmesi için zorladığından bahseder. İlk etapta Timur’u sevdiğinden bahseden Yasemin, Timur’un nasıl değiştiğini anlatır. Kardeşiyle kendisini tehdit ettiğini de söyler. Adem, Yasemin’in söylediklerini şaşkınlıkla dinler.

Bu sırada hem Adem’in, hem de Yasemin’in telefonlarına bir fotoğraf düşer. Fotoğrafta ikisinin fazla samimi olduğu görülmektedir. Bu fotoğraf her ikisini de ipe götürebilecek derecede tehlikelidir.

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de! İşte 4. bölümden 2. fragman: