Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni TRT1 dizisi Destan’da Ebru Şahin kiminle partner olsun?

Yeni TRT1 dizisi Destan’da Ebru Şahin kiminle partner olsun?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in TRT1’in yeni iddialı dizisi Destan’da kadın başrol olarak yer alacağına yönelik kulis bilgileri hayranlarını çok heyecanlandırdı. Diziyi merakla bekleyenler bir kitle vardı ve Ebru Şahin ismini de duyunca bu merak iyice katlandı… Oyuncuya teklif yapıldı ve hikayeyi çok beğenen Şahin’in de imza aşamasında olduğu kulislere yansıdı. Şimdi ise partner konusu öne çıktı.

9. yüzyılda geçen hikaye herkesi merak içinde bıraktı. Bozdağ Film imzalı bir dizi olması zaten başlı başına kaliteli bir yapımın geleceğini anlatmaya yetiyor. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinden sonra Bozdağ Film yine iyi bir projeye imza atacaktır.

Türklerin İslamiyeti kabulünden önceye dayanan bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak olan Destan isimli dizi daha önce “Akkız Destanı” olarak isimlendirilmişti. Ancak ismi değişti. Hercai dizisiyle birlikte 3 sezon atv ekranında yer alan, büyük başarılar kazanan Ebru Şahin’in başrol kadın oyuncusu olması iyi bir seçim olarak değerlendiriliyor.

Sosyal medyada Ebru Şahin rüzgarı esiyor ve birçok dizi hayranı da kiminle partner olacağını merak ediyor. Destan dizisinde erkek başrol henüz netleşmedi. Şahin’in yanına birçok isim yakıştırılıyor, ancak yapım şirketinin vereceği karar da merakla bekleniyor.

blank

Sosyal medyada hayranları Ebru Şahin’in kiminle partner olmasını istediklerine yönelik düşüncelerini de paylaşıyor. Şahin’in Akın Akınözü’nden sonra yeni dizideki partneri de çok konuşulacaktır. Henüz erkek başrol konusunda bir duyum ya da kulis bilgisi yok.

Dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayacağı için kadronun yakın zaman içinde tamamlanması bekleniyor. Yakında Destan dizisinin erkek başrolü de ortaya çıkacaktır. Ancak o zamana kadar Ebru Şahin hayranları sosyal medyada kimi istediklerine yönelik paylaşımları ile yapımcı tarafını etkilemeye devam edecek.