Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozmasın, yeni sezon bambaşka olacaktır!

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozmasın, yeni sezon bambaşka olacaktır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Her sezon büyük sürprizlerle ekrana gelen ve sezon boyunca da hayranlarını ekranda tutmasını başaran bir dizi Yasak Elma… Fox TV’de 4. sezonu tamamlayan dizinin 110. bölüme kadar gelmesi bile büyük bir başarı… Ancak bu başarının arka planında bir gerçek yatıyor!

Bu gerçek ise dizinin bukalemun gibi hızlı değişim sergileyebilme gücü… Gerçekten de ilk başladığı dönemde dram yapımı olan dizi 3. sezon itibari ile absürt komediye doğru yaklaştı. Entrikalar o kadar absürt olabiliyordu ki, izleyiciler sonuçta diziyi kendi kendisini eleştiren bir yapım kıvamında izliyordu. Abartılı karakterler, şaşalı bir hayat ve kendi kendine dalga geçebilen karakterler ile Yasak Elma 4 sezonu geride bıraktı.

Ancak dizinin en büyük sırrı olan değişimi çok hızlı gerçekleştirmesi durumu hiç değişmedi. Sezon içinde bile hikayede büyük adımlar atıldı, değişimler hiç durmadı. En son Şahika karakterinin hikayeden ayrılması ise beklenmedik bir durumdu…

Nesrin Cavadzade’nin yönetmen ile anlaşmazlığı ve seti terk etmesi, sonrasında Medyapım’ın oyuncu ile bağları kopartması ve Şahika karakterinin aniden diziden çıkartılması büyük sürprizdi.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozmasın, yeni sezon bambaşka olacaktır! 8

Şimdi birçok dizi hayranı Şahika olmadan Yasak Elma’nın nasıl ilgi çekeceğini sorguluyor. Ancak bilinmesi gereken önemli konu, dizinin hikayesinde her zaman büyük değişimler olabilir ve yeni karakterler ile de açıklar kapatılabilir.

Şahika konusunda da alınan bu yaranın ardından mutlaka ekip 5. sezona bambaşka bir karakteri öne çıkartarak ve farklı bir düzen kurarak Şahika meselesini unutturacak adımlar atacaktır. Çünkü Yasak Elma’nın zaten 4 sezondur ortaya koyduğu gerçeklik bu. Büyük değişimleri hızlı yapabilen ve bunu da izleyicisine kabul ettirebilen bir dizi Yasak Elma. Bu haliyle de Şahika’nın yokluğu mutlaka doldurulacaktır.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar moral bozmasın, yeni sezon bambaşka olacaktır! 9

Dizideki ayrılıklara yeni isimlerin de katılacağı ortaya çıkmıştı. Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’den sonra Erdal Özyağcılar’ın da diziden ayrılacağı kulislere düştü… Bu iddialar da gösteriyor ki, giden karakterler yıpranmıştı. Ancak siz asıl yeni gelecek karakterlere odaklanın.

Medyapım ve dizi ekibi yoğun bir şekilde Yasak Elma’nın 5. sezonu için çalışıyor ve yeni düzeni birçok dizi hayranı da merakla bekliyor.