Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşilçam, 2. sezonuyla 28 Ekim’de Blu TV’de!

Yeşilçam, 2. sezonuyla 28 Ekim’de Blu TV’de!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin ses getiren özel yapımı Yeşilçam’ın ilk sezonunun ardından gözler 2. sezona çevrilmişti.

Başrolünde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin yer aldığı Yeşilçam, 2. sezonunun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim’de Blu TV’de izleyicisiyle buluşacak.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın kurduğu eşsiz dünyanın kapılarının bir kez daha aralanacağı; etkileyici hikayesi ve kadrosuna yeni katılan karakterleriyle Yeşilçam’ın yeni sezonu yine çok ses getirecek.

Yeşilçam’ın, Çağatay Ulusoy’a, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler, Bora Akkaş ve Itır Esen’in eşlik ettiği, zengin kadrosuna ikinci sezonda Bige Önal, Muhammet Uzuner, Hilmi Cem İntepe ve Kanbolat Görkem Arslan gibi önemli isimleri dahil oldu.

Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleminden çıkarken Sunset Film imzalı dizinin yapımcılığını Sibel Tuna üstleniyor.

Blu TV’nin aşağıda ki paylaşımı izleyicide heyecan yarattı;

Dizinin 2. sezonunda 69 yılının sonları 70’lerin başına gidiyoruz. İlk sezona göre her şeyin hızlı aktığı sex, drugs, rock&roll diyebileceğimiz çok daha renkli bir dünyası var. İlk sezondaki Yeşilçam dünyasından ziyade bu sezon daha çok Semih Ateş ve mücadelesine odaklanıyoruz. Ayrıca ilk sezondaki melodram havası yerini peş peşe yaşanan olaylarla daha heyecanlı bir dünyaya bırakıyor.

blank

1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcının ayakta kalma hikâyesini anlatan dizinin konusu kısaca şöyle; Semih Ateş hikayeler olmadan yaşayamayan, sinemadan gözü dönen, ‘film çekemezsem ölürüm ben’ diyen hırslı bir prodüktördür. Yapım şirketi Ateş Film’i rakibi Vehbi’ye kaybettikten sonra Semih’in iki amacı vardır: yeni şirketi Büyük Ateş’i de kaybetmeden bol gişeli bir film yapmak.

Aynı zamanda unutamadığı eski eşi, Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Mine Cansu’yu geri kazanmak. Hem Semih’in ortağı hem de Mine’nin kardeşi olan Hakan tesadüfen gördüğü ve star ışığı olduğuna inandığı Tülin’i Semih ile tanıştırır. Genç ve yetenekli bir kız olan Tülin, Semih’in hayatında yavaşça dengeleri değiştirir.