Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı sosyal medyada en yakın rakibine rekor fark attı!

Ada Masalı sosyal medyada en yakın rakibine rekor fark attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan ancak reytingleri çok parlak olmamasına rağmen kanalın kararlılığı sayesinde final kararı alınmayan Ada Masalı, sosyal medyada harikalar yaratıyor. Dizi en yakın rakibi Masumlar Apartmanı’na öylesine büyük fark attı ki görenler inanamadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 19 Ekim Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un bulunduğu Ada Masalı uzun süredir reytinglerde pek de iyi gitmiyor. En yakın rakibi olan Kanal D dizisi Baht Oyunu daha yüksek reytingler almasına rağmen final yaparken Ada Masalı’nın hala devam etmesi Star TV’nin kararlılığı olarak gösteriliyor.

Ada Masalı reytinglerden kötü sonuç alsa da sosyal medyada salı gecesi liderliğini elden bırakmıyor. Dün gece de aynısı oldu. Star TV dizisi, dün gece reytinglerde tüm kategorilerde birinci olan Masumlar Apartmanı’nı sosyal medyada katbekat geçmeyi başardı.

Ada Masalı sosyal medyada en yakın rakibine rekor fark attı! 7

Ada Masalı hakkında dün sosyal medyada gün boyunca yapılan paylaşım sayısı 683 bin 451 oldu. Reyting birincisi olan TRT dizisi Masumlar Apartmanı hakkında yapılan paylaşım sayısı ise sadece 7 bin 780 idi. Yani Ada Masalı hakkında, Masumlar Apartmanı’ndan neredeyse 100 kat daha fazla paylaşım yapıldı.

Reytinglerde çok iyi başlayan ancak bu hafta yaşadığı düşüşle dikkatleri üzerine çeken Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ise sosyal medyada da zayıf kaldı. Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk’un başrolünde yer aldığı dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 4 bin 203’te kaldı.

Dün akşam ekranlara veda eden Show TV dizisi İçimizden Biri de gecenin sonuncusu oldu. Altıncı bölümüyle izleyiciye veda eden dizi hakkında 2 bin 806 paylaşım yapıldı.