Ana sayfa Sinema Bir Zamanlar Çukurova’daki rolüyle övgüleri toplayan Selin Yeninci’nin işleri iyice açıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’daki rolüyle övgüleri toplayan Selin Yeninci’nin işleri iyice açıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle hayran kitlesini katlayan Selin Yeninci yeni bir proje için anlaştı. Genç oyuncu bu kez bir filmle karşımıza çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle başarıyı yakalayan ve kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Yeninci, arka arkaya yeni projelerde yer almaya devam ediyor. Yaz tatiline girince dinlenmek yerine çalışmayı tercih eden 33 yaşındaki oyuncu Emin Alper’in uzun metrajlı sinema filmi Balkaya’da rol almıştı.

Yetenekli oyuncu BluTV dizisi İlk ve Son’da da rol aldı. Yeninci yaz boyunca neredeyse her gününü setlerde geçirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle övgüleri toplayan Selin Yeninci'nin işleri iyice açıldı! 7

Yeni sezonla birlikte Bir Zamanlar Çukurova’daki rolüne geri dönen Yeninci şimdi de bir film projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ı haberine göre Yeninci, Altın Palmiye ödüllü yönetmen Rezan Yeşilbaş’ın Uçan Köfteci isimli filminde rol alacak.

Rez Film yapımcılığında çekilecek filmin senaryosu da Rezan Yeşilbaş’a ait. Filmin başrol erkek oyuncusu Nazmi Kırık. En son Bir Başkadır dizisinde rol alan ve Çukur’da üç sezon oynayan Nazmi Kırık filmde köfteciyi canlandıracak. Köftecinin eşi Azize’ye de Selin Yeninci hayat verecek.

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterini canlandırırken ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topluyor. Oyuncu dizideki Saniye karakteri ile adeta bütünleşti. İzleyiciler de onu çok benimsedi.