Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisi bitti ama ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni dizi sürprizi bitmedi!

Yeşilçam dizisi bitti ama ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni dizi sürprizi bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam isimli Blu TV dizisi büyük beğeni topladı. Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 10’ar bölümden oluşan iki sezonluk Yeşilçam projesi çok başarılı bir sonuç verdi… Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin yönetmeninin Çağan Irmak gibi marka bir isim olması da büyük dikkat çekmesini sağladı.

Türk sinemasının en önemli dönemlerine izleyicileri götüren Çağan Irmak muhteşem bir iş ortaya çıkardı. İki sezonu da büyük ilgi gören dizinin ardından ünlü yönetmen yeni bir proje için kollarını sıvadı.

Netflix’te yayınlanacak olan Yaratılan isimli 8 bölümlük dizi için hazırlıklara başlayan Çağan Irmak, hikayeyi de kendisi yazdı… Ocak ayının dördüncü haftasında sete çıkacak olan dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilecek.

Çekim kalitesi ve hikaye yaratmadaki ustalığı ile Çağan Irmak’a hayran olanlar Yaratılan dizisinin de sıra dışı bir iş olacağını biliyor.

Dizinin başrolü için Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez ile anlaşma yapılması da ne kadar etkili bir projenin gelmekte olduğunu anlatması bakımından yeterli olacaktır.

Kalplere dokunan bir hikayesi çok güçlü oyuncular ve çok etkili rejisiyle bilinen Çağan Irmak’ın çekecek olması merakı iyice artırıyor.