Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un başarılı oyuncusu Rıza Kocaoğlu virüsten kurtuldu, asıl işine geri döndü!

Çukur’un başarılı oyuncusu Rıza Kocaoğlu virüsten kurtuldu, asıl işine geri döndü!

tarafından kadir kadir
Rıza Kocaoğlu, Omicron'u atlattı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde dört sezon Aliço karakterini başarıyla canlandıran Rıza Kocaoğlu, aralık ayının son günlerinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve instagram’daki “Omicron, Selamün Aleyküm” paylaşımıyla pek çok yorum almıştı.

Geçtiğimiz gece Cihangir’de yürüdüğü sırada görüntülenen ve sağlık durumu iyi görünen Rıza Kocaoğlu, bugünlerde birçok kişide rastlanılan Omicron varyantına yakalandığını ve 3-5 gün ateş yaptıktan sonra çok da zorlanmadan bu rahatsızlığı dinlenerek atlattığını belirtti.

Röportaj sırasında henüz yeni bir projesi olmadığını dile getiren başarılı oyuncu, “Son zamanlarda yeni nesil oyuncuların daha çok tiyatroya yöneldiği ve bunu da reyting kaygısıyla yaptıkları konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna karşılık; “Ben zaten tiyatrocuyum. Tiyatroyu herkes reyting kaygısıyla yapamaz. Biz tiyatro bölümü mezunuyuz ve işimiz tiyatro yapmak” diyerek yanıtladı.

Çukur dizisinin sona ermesi ardından 2021 yılında dizi ve sinema projelerinden ziyade hali hazırda 2019’dan beri içinde yer aldığı “Aşk Geçmişim” tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıkan Rıza Kocaoğlu, sahneyi deneyimli oyuncular Şebnem Bozoklu ve Melisa Doğu ile paylaşıyor. İskoç yazar Daniel Craig Jackson tarafından yazılıp Erdem Avşar tarafından çevrilen ve Tuğrul Tülek’in yönettiği oyunda; özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan 30’lu yaşlarında bir kadın ve bir erkek ele alınıyor.

Bu iki kişinin yolları, Tom’un (Rıza Kocaoğlu), Amy’nin (Şebnem Bozoklu) çalıştığı şirkette işe girmesiyle kesişiyor ve istemeye istemeye tuhaf bir ilişkinin içinde kendilerini buluyorlar. Oyun tek bir zamana sıkışıp kalmadan, geçmişle bugünü anlatırken, Tom ve Amy’nin ilişkilerinden yola çıkarak günümüz insanının yalnızlığını sorguluyor.

Oyunun izleyiciler tarafından oldukça beğeni topladığını ekleyelim.