Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeşilçam dizisi hayranları buraya! 2. sezon tanıtımı yayınlandı!

Yeşilçam dizisi hayranları buraya! 2. sezon tanıtımı yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyenleri nostaljik bir dünyaya taşıyan Yeşilçam dizisi ilk sezonunu kısa süre önce tamamlamıştı. BluTV’de yayınlanan ve çok sevilen dizinin ikinci sezon tanıtımı da yayınlandı.

BluTV’nin özel projesi olan dizide Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu başrolleri paylaşıyor. Dizinin hem kostümleri hem mekanları ve oyunculuk performansları izleyicileri 60’lı yıllara götürüyor.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Semih ve Mine karakterleri öne çıkıyor. Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy uyumunu çok beğenen dizi hayranları, her yeni bölümü de büyük bir merak ve heyecanla bekliyor.

Birinci sezonunu başarıyla tamamlayan Yeşilçam dizisi, ikinci sezon için gün sayıyor. İkinci sezonun çekimleri çoktan başladı bile. BluTV yeni sezonun ilk fragmanını da yayınladı. BluTV, resmi hesabından yaptığı paylaşımda “Her biri farklı hayallerle girdi bu sokağa. Kimileri hayallerinin bile ötesinde buldu kendini, kimileri ise her şeyini kaybetmiş. #Yeşilçam, tutkunun, ihanetin, aşkın ve değişimin derinden hissedileceği 2. sezonu ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Beklemede kalın!” diye yazdı.

İzleyicileri çok heyecanlı sahnelerin beklediği fragmanlardan açıkça belli oluyor. Nitekim tanıtımı izleyenler şimdiden heyecana kapıldı.

Yeşilçam dizisi hayranları buraya! 2. sezon tanıtımı yayınlandı! 7

Bu arada dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna son olarak Sen Çal Kapımı’da ekranlara gelen Bige Önal da katılıyor. Bige Önal’ın yanı sıra Muhammet Uzuner, Hilmi Cem İntepe ve Kanbolat Görkem Arslan gibi önemli isimler de Yeşilçam’ın ikinci sezonunda rol alacak.

Yeşilçam’da, Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Semih Ateş’in, ailesi olarak bildiği sinema dünyasında yaşadığı zorlu yolculukta karşılaştığı olaylar anlatılıyor.