Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Selin Şekerci’den kendisiyle ilgili şaşırtan bir itiraf geldi!..

Yeşilçam dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Selin Şekerci’den kendisiyle ilgili şaşırtan bir itiraf geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarına en son Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisiyle gelen oyuncu Selin Şekerci, Çağan Irmak imzalı Blu TV dizisi Yeşilçam’da canlandırdığı ses sanatçısı ‘Mine’ rolündeki performansıyla da büyük beğeni topladı.

Oyuncu şu sıralar beyaz perdede, Hazal Kaya ve Onur Tuna’yla birlikte Benden Ne Olur? adlı film ile izleyici karşısına çıkıyor. Hem sinema filmi hem de dizilerdeki performansıyla 2022 yılının ilk günlerinde adından söz ettiren oyuncu Women’s Shine Magazin Dergisi’ne çok özel pozlar verdi.

Oyuncu, dergiye verdiği iddialı pozlarla adından çok söz ettirecek. Selin Şekerci, dergiye verdiği röportajda iş ve özel hayatıyla da ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Selin Şekerci'den kendisiyle ilgili şaşırtan bir itiraf geldi!.. 8

“Ekranda oynadığım karakterler genelde güçlü korkusuz kadınlar. Selin’de de var o ama ben daha utangaç ve kırılganımdır” açıklamasını yapan oyuncu; “Küçük bir dünyam var, en önem verdiğim şey korunaklı olmak. Güvenli alanımın dışına çıkamam hiç. O yüzden anksiyete sahibiyim aslında” şeklinde konuştu.

Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam isimli diziyle izleyiciyi 1960’lı yılların Türkiye’sine izleyicileri götüren Selin Şekercinin paylaşımları, 2 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni ve övgü dolu yorum aldı.

Yeşilçam dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Selin Şekerci'den kendisiyle ilgili şaşırtan bir itiraf geldi!.. 9