Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’ye büyük değer katan Burcu Biricik ile Pınar Deniz’den müthiş işbirliği!

Kanal D’ye büyük değer katan Burcu Biricik ile Pınar Deniz’den müthiş işbirliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik, ikinci sezonu devam eden Camdaki Kız isimli dizinin başrolünde yer alıyor ve Nalan karakteri ile de izleyicileri fazlasıyla etkiliyor… Pınar Deniz ise, pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile çok ilgi çekti.

Hem Burcu Biricik hem de Pınar Deniz, kariyerlerinin zirvesinde yer alan isimler. Son yıllarda bulundukları projelere büyük değer katan bu ikili, gündemde yer almakla kalmıyor, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimlerden birisi haline geldi.

Burcu Biricik ve Pınar Deniz yeteneklerini Kanal D’nin iki farklı dizisinde sergilerken, ayrıca birlikte rol aldıkları İnsanlar İkiye Ayrılır isimli sinema filmindeki performansları da çok merak ediliyor.

10 Şubat itibariyle BluTV’de yayınlanmaya başlanan İnsanlar İkiye Ayrılır filminde Aras Aydın da başrolde yer alıyor. 2020 yılında yayınlanan bu film, her iki oyuncunun başarılı dizilerle Kanal D ekranının yüzü olması nedeniyle bir kez daha öne çıktı.

Tunç Şahin imzalı film ayrıca aldığı ödüllerle de dikkat çekmişti. 2020 yılında Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Senaryo’ ve ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülleri geldi. En iyi yardımcı kadın oyuncu olarak Nezaket Erden ödüle layık bulunmuştu.

2022 yılında 54. SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri’nde 4 dalda toplam 5 adaylık ile yarışan film bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor. Film gerilimli ve sürprizlerle dolu kurgusuyla dikkat çekiyor.

Pınar Deniz ve Burcu Biricik hayranlarının kaçırmaması gereken bir proje olan İnsanlar İkiye Ayrılır, Blu TV’nin adımı ile yeniden gündemde yer aldı.