Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yeşilçam’ın ‘Mine’ si Selin Şekerci’den sevgilisinin doğum gününde romantik paylaşım!

‘Yeşilçam’ın ‘Mine’ si Selin Şekerci’den sevgilisinin doğum gününde romantik paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Blu TV’de yayınlanan ‘Yeşilçam’ dizisinde Çağatay Ulusoy ile baş rolü paylaşan ve dizide ‘Mine’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Selin Şekerci bir süredir kendisi gibi oyuncu ve sunucu İbrahim Selim ile aşk yaşıyor.

Ünlü oyuncu sevgilisinin doğum  gününde instagram hesabından romantik bir paylaşım yaptı. Oyuncu, sevgilisine  “İyi ki doğdunuz İbrahim Bey!” sözleriyle seslendi.

Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Selin Şekerci, “İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler…”

'Yeşilçam'ın 'Mine' si Selin Şekerci'den sevgilisinin doğum gününde romantik paylaşım! 7

Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm. Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur…

Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin.” ifadelerini kullandı. Selin Şekerci, ayrıca İbrahim Selim’e, “Seni çok seviyorum.” sözleriyle seslenmeyi de ihmal etmedi. Çiftin aşk dolu paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı.