Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun finali Ada Masalı’nın reytinglerini nasıl etkileyecek?

Baht Oyunu’nun finali Ada Masalı’nın reytinglerini nasıl etkileyecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı ve Baht Oyunu… Romantik komedi türünde yaz dizisi olarak aynı akşam başlayan iki dizinin gidişatı birbirini çok etkiliyor. Bu iki diziden biri olan Baht Oyunu reyting canavarına yenik düştü ve önümüzdeki hafta final yapacak. Peki Baht Oyunu’nun final yapması Ada Masalı’nın reytingini nasıl etkileyecek?

Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu, yaz başında ilk kez ekrana geldiğinde rakibi Ada Masalı’nın gerisinde kalmıştı. Ancak dizinin senaristleri atağa geçti ve reytingleri yükselterek Ada Masalı’nı geride bırakmayı başardı.

Baht Oyunu’nun reytingleri yaz boyunca çok iyi gitti, büyük bir izleyici kitlesi edindi. Ancak başarısı yeni sezon dizileri başlayıncaya kadar sürdü. Yeni sezonla birlikte birbiri ardına yeni dizilerin ekrana gelmesiyle Baht Oyunu’nun reytingi düştü. Yayıncı Kanal D de dizinin final yapmasına karar verdi.

Baht Oyunu'nun finali Ada Masalı'nın reytinglerini nasıl etkileyecek? 7

Baht Oyunu önümüzdeki hafta yayınlanacak 17. bölümle ekranlara veda edecek. Dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümünün de reytingleri pek parlak değildi. Reytingleri, Ada Masalı’yla aşağı yukarı aynıydı.

Şimdi merak edilen nokta, iki rakipten birinin çekilmesiyle diğerinin bu durumdan nasıl etkileneceği. Yani Baht Oyunu final yaptıktan sonra Ada Masalı’nın reytingleri yükselecek mi? Her ikisi de aşağı yukarı aynı türde dizi olduklarından bu mümkün.

Ancak bir olasılık da Ada Masalı hakkında da final kararı verilmesi. Zira başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Star TV dizisi Ada Masalı’nın da reytingleri çok parlak değil. Son derece güçlü rakiplerin yarıştığı bu ortamda Ada Masalı’nın da sonu gelebilir. Bekleyip göreceğiz.