Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yiğit Kalkavan, Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’ya katıldı!

Yiğit Kalkavan, Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’ya katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryo yazarlığı ve oyunculuğu birlikte yürüten Yiğit Kalkavan, en son Menajerimi Ara dizisinde Selim karakterine hayat verdi.

Küçük rollerle Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Deli Gönül isimli dizilerde de bulunan oyuncu, ayrıca Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bora olarak 6 bölüm yer almıştı.

En son Menajerimi Ara dizisinde izlediğimiz Yiğit Kalkavan, hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünde de yer aldığı Özelden Yürüyelim isimli dijital dizi ile Gain platformunda izleyici ile buluştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu yeni sezonda Yargı isimli Kanal D dizisine katıldı. Oyuncu; Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Rıdvan rolünü canlandıracak.

Yiğit Kalkavan, Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'ya katıldı! 7

Sema Ergenekon’un hikayesini 2 yıllık büyük bir çaba ile yazdığı Yargı dizisi çok etkileyici bir yapım olacak. Avukat Ceylin karakterinde Pınar Deniz ve Savcı Ilgaz olarak da Kaan Urgancıoğlu bir kez daha partner oldu.

Aşk 101 dizisinde başarılı bir partnerlik süreci yaşayan ikili, artık Yargı dizisi ile ekranlarda da izleyicilerin karşısına çıkacak.