Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde büyük değişim dönemini başlatan yeni karakter

Sadakatsiz dizisinde büyük değişim dönemini başlatan yeni karakter

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçen sezon izleyicileri mest eden Sadakatsiz dizisi toplam 31 bölüm süren birinci sezonu ile Kanal D’de yayınlandı. Güçlü bir hikayesi bulunan ve etkileyici oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizinin yeni dönemi de çok hareketli geçecek.

Haziran başında tatile çıkan dizi ekibi, 1 Eylül çarşamba günü sete çıkacak. Diziye yeni isimler de katıldı. En son Berkay Ateş’in de Sadakatsiz kadrosunda olduğu ortaya çıktı.

Berkay Ateş, Aras isimli yeni karaktere hayat verecek. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda hikayenin bir hayli değişeceğine şahit olacaksınız. Zaman atlaması ile başlayacak olan dizide Asya ve Derin’in kazasının sonrasında neler olacağı çok merak ediliyor.

Asya, hayatını değiştirme yönünde büyük bir karar alacak. Asya karakterinin hikayeye girişi aslında Sadakatsiz dizisine büyük bir değişim olarak da yansıyacak. Berkay Ateş, bu noktada dizinin kilit ismi olacak.

Sadakatsiz dizisinde büyük değişim dönemini başlatan yeni karakter 7

Tekirdağ’ı terk edecek olan Asya, artık İstanbul’da kendisine yeni bir hayat kuracak. Asya’nın hastanede bulunduğu sırada tanışacağı Aras ile de yolları kesişecek. Cansu Dere’nin yeni sezondaki partneri konumunda Berkay Ateş’i göreceksiniz.

Asya, bir hastanede acil serviste çalışan birisine hayat verecek. Asya ve Aras ikilisinin neler yaşayacağı da Sadakatsiz dizisinin yeni sezondaki rotası belirleyecek.