Ana sayfa Dizi Haberleri Yiğit Kirazcı’nın dizi sırrını, sevgilisi Pınar Deniz ortaya çıkardı!

Yiğit Kirazcı’nın dizi sırrını, sevgilisi Pınar Deniz ortaya çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, son derece profesyonel ve başarılı çalışmaları ile dizi dünyasının sevilen isimlerinden birisi haline geldi. Bugüne kadar yer aldığı projelerde yeteneklerini sergileyen oyuncu, mütevazi kişiliği ile de dikkatleri çekti.

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ikilisi, Aşkın Kıyameti isimli sinema filminde başrolde yer aldı ve sette tanışan ikili arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü. Birbirlerine çok yakıştırılan çift, pozitif enerji vermeleriyle de göze çarpıyor. Yiğit Kirazcı, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve kariyerinde birçok dizi ile sinema filmi bulunuyor.

Oyuncu, son dönemde Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide başrolde bulunuyor. Yıldırım karakterini canlandıran oyuncunun bir sırrını sevgilisi Pınar Deniz ortaya koydu… Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı’nın kendi dizisini dikkatli şekilde takip ettiğini söyledi.

Aslında bu normal gibi gözükse de birçok oyuncu ya kendisini ekranda görmeyi istemediği için ya da televizyon izleme alışkanlığı olmadığından kendi dizisini bile seyretmez. Bu sektörde bilinen bir gerçektir.

Yiğit Kirazcı ise ne kadar profesyonel olduğunu burada da gösteriyor. Kendi dizisini takip eden ve bundan da ders çıkartan oyuncu, hatalarını veya eksiklerini de görebilme fırsatı elde ediyor.

Yiğit Kirazcı, “İyi gidiyor her şey. Sete gidip geliyorum. Bizim de reytingimiz fena değil” diye konuştu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden sonra evliliğe bakış açısının değişmiş olabileceği düşüncesi ile sorulan soru üzerine Yiğit Kirazcı şöyle konuştu:

Yiğit Kirazcı, “Diziden sonra değişmedi.Zaten bir bakış açım var evliliğe karşı ve diziden sonra değişmedi” diye konuştu.

Muhabirlerin Pınar Deniz ile evlilik konusuna atıf yapması üzerine Yiğit Kirazcı, zamanı gelince böyle şeylerin konuşulabileceğini ifade etti. Oyuncu, “Böyle şeyler konuşulacak vakit değil şu anda” ifadesini kullandı.