Ana sayfa Dizi Haberleri Kavuşmaya az kaldı! Seksenler dizisinin yeni sezonuna son üç gün kaldı!

Kavuşmaya az kaldı! Seksenler dizisinin yeni sezonuna son üç gün kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT 1’in yaklaşık dokuz yıldır devam eden sevilen dizisi Seksenler’de yeni sezon için geri sayım başladı. Naif ve sıcak hikayesiyle izleyicileri kendisine bağlayan dizi, yeni kadrosu, yeni hikayeleri ve yeni formatıyla 24 Haziran Perşembe akşamı yeniden izleyiciyle buluşacak.

Son iki sezondur günlük dizi olarak ekrana gelen Seksenler dizisi bundan böyle haftada bir kez ekrana gelecek. Daha önce daha erken saatlerde yayınlanan dizi, o haliyle izleyicilerin eleştirisini alıyordu.

Bu arada dört yıldır diziden ayrı olan İlker Ayrık yeniden diziye geri döndü. Yapımcı Birol Güven’in “geri dön” çağrısına uyduğunu belirten İlker Ayrık, Seksenler dizisi ekibinin içinde yer almayı bir görev kabul ettiğini de söyledi. Ayrık bu kez farklı bir imajla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kavuşmaya az kaldı! Seksenler dizisinin yeni sezonuna son üç gün kaldı! 7

Bu arada dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Mucize Doktor’da izlediğimiz Reha Özcan’ın yanı sıra Zeynep Demirel, Burcu Altın Deprem ve Efe Deprem de dahil oldu.

Burcu Altın dizide Şoray Uzun ve Ayşe Tolga’nın canlandırdığı karakterlerin kızı Aslı’ya hayat verecek. Efe Deprem de çiftin damatları Zafer rolünde yer alacak. Reha Özcan ise dizinin yeni bölümlerinde bir edebiyat öğretmenini canlandıracak.

Bakalım, bir süre önce hayatını kaybeden dizinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in yokluğu ve yeni oyuncularıyla Seksenler yine eski tadı izleyicilerine verebilecek mi?