Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisi daha başlamadan izleyiciler çıldırdı! İşte Üç Kuruş’un hayallerdeki rüya takımı!

Üç Kuruş dizisi daha başlamadan izleyiciler çıldırdı! İşte Üç Kuruş’un hayallerdeki rüya takımı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar pek çok unutulmaz yapıma imzasını atan Ay Yapım, yeni dizisi Üç Kuruş’un ilk duyurusunu yaptı. Çukur’un final bölümünde yapılan sıra dışı bir tanıtımla duyurulan yeni dizi, daha ilk andan izleyicilerde çok büyük bir heyecan yarattı.

Üç Kuruş dizisinin gelişini, Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un final bölümünde bir duvar yazısıyla duyuran Ay Yapım’ın, dizi için anlaştığı ilk oyuncunun Uraz Kaygılaroğlu olduğu yaklaşık bir hafta önce kesinleşti. Haber gündeme bomba gibi düşerken dizinin diğer oyuncuları için bahisler de açıldı.

Üç Kuruş dizisinde üç erkeğin hikayesi anlatılacak. Erkeklerden birisinin son olarak Sefirin Kızı’nda Gediz karakterini canlandıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olun Uraz Kaygılaroğlu olduğu kesinleşti. Diğer iki erkek oyuncunun ismi ise henüz belli değil.

Ancak izleyiciler Üç Kuruş dizisi için kendi rüya takımlarını kurdular, hatta bu ekiple dizinin tanıtımını sosyal medyadan yayınladılar bile. İzleyicilerin rüya takımında dizinin diğer erkek oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Engin Öztürk. Kadın oyuncular ise Neslihan Atagül ve Deniz Işın. Üç Kuruş dizisi için izleyicilerin kendi rüya takımlarıyla oluşturduğu tanıtım filmini aşağıda görebilirsiniz.

Daha yeni Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla’yı canlandırmak üzere anlaşma yapan Deniz Işın’ın Üç Kuruş dizisinde rol alması pek muhtemel değil. Ancak diğer isimler için herhangi bir engel yok gibi görünüyor. Dizi için Taner Ölmez’le de görüşüldüğü ortaya çıkmış ancak henüz kesin bir açıklama yapılmamıştı. Aras Bulut İynemli’nin adı da dizinin oyuncuları arasında geçiyor.

Üç Kuruş’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstlenirken senaryosu ise Damla Serim, Savaş Korkmaz ve Toprak Karaoğlu tarafından kaleme alınacak. Aksiyon ve dram türündeki dizinin ilk bölümünün Eylül 2021’de ekrana geleceği belirtiliyor.