Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde başarı kadın gücüyle geldi, Reha Özcan itirafta bulundu!

Üç Kız Kardeş dizisinde başarı kadın gücüyle geldi, Reha Özcan itirafta bulundu!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi o kadar etkili oldu ki, dizi hayranları her hafta yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyor. Dizide başrollerden birisi de Sadık karakterini canlandıran Reha Özcan…

Bugüne kadar birçok projede izlediğimiz oyuncunun Üç Kız Kardeş’te adeta ustalık eseri sahnelerini izlemek milyonlarca izleyiciye iyi geliyor. Sadık karakterinin duygularını çok güçlü bir şekilde ekran başındaki izleyicilere yansıtan Reha Özcan, kariyerinin en popüler dönemini yaşıyor. İclal Aydın ile birlikte en başarılı dizi çiftlerinden birisine hayat vermek de ünlü oyuncunun etkili performansının katkısıyla gerçekleşti.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan ve samimi hikayesiyle de herkesi kendisine çeken Üç Kız Kardeş dizisi, milyonların sevgisini kazanmayı başardı.. Reha Özcan, sokağa çıktığı zaman insanların kendilerini bağırlarına basan bir tavrı olduğundan bahsetti ve bunun da herkesi motive ettiğine değindi. Ünlü oyuncu, “Her gelen senaryoyu biz de merak etmeye başlıyoruz o zaman. Merak öbür taraftan çalışmayı beraberinde getiriyor ve daha fazla özeniyorsunuz. Eğer yapmış olduğunuz iş seyirci tarafından beğeniliyorsa layık olmaya çalışıyorsunuz. Biz de şu anda onu yaşıyoruz, gurur duyuyoruz tabi yaptığımız işin bir değeri olduğu için” açıklamasında bulundu.

Üç Kız Kardeş dizisinde başarı kadın gücüyle geldi, Reha Özcan itirafta bulundu! 8

Üç Kız Kardeş dizisinin setinde ekibin çok mutlu bir dönem geçirdiğini de anlatan Reha Özcan, diziye kadın eli değmesinin de farkını hissettiğini söyledi.

Oyuncu, sette yaşadıkları heyecanı ve keyfi şu sözlerle ifade etti: “Biz çok mutluyuz. Öncelikle her sabah Ayvalık’ta uyanıyorsun. Ben kadın duyarlılığına çok inanıyorum. Bu ülkeyi hatta bu dünyayı kadınlar yönetse daha adaletli daha hakkaniyetli bir dünya olacağını düşünüyorum. Çünkü analık duygusunun aynı zamanda bağışlayıcılığı ve motive edici olduğunu düşünüyorum. Kadın yazarımız, kadın senaristlerimiz, kadın yönetmenlerimiz, kadın yapımcımız… O enerji çok iyi geliyor ve daha sevgi dolu bir setin içerisindeyiz. O yüzden çok mutluyum.”

Kadın yazar olarak İclal Aydın’ın hikayesinden esinlenilen Üç Kız Kardeş dizisinin senaristi de bir kadın ve kadın yönetmen tarafından dizinin ekibi yönlendiriyor. Tabii ki bir de dizinin yapımcısı kadın olunca, ekranda bu dizinin kadın gücü sayesinde bu kadar önemli bir proje olduğu sonucu da ortaya çıkıyor. Reha Özcan da sözleriyle bu itirafta bulunmaktan çekinmedi.

Üç Kız Kardeş dizisinde başarı kadın gücüyle geldi, Reha Özcan itirafta bulundu! 9

Kendisini mükemmelliyetçi birisi olarak tarif eden oyuncu, içinde bulunduğu tüm işlerin iyi olmasını arzu eden birisi olduğunu söyledi. Reha Özcan, ekranda kendisini hangi eksikleri olduğunu görmek için izliyor.

Oyuncu, bu mükemmelliyetçi tavrı ile ilgili şöyle konuştu: “Biraz mükemmeliyetçi bir adamım, kusurlu işleri de seviyorum ama mükemmeliyetçi bir adamım. Çok düşünülüp az konuşarak çok fazla yapılan işleri seviyorum o yüzden de seyrettiğim şeyler üzerine tahammül fersah bir adam olabiliyorum. Aslında benim için sıkıntılı bir durum.”