Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık, bu kadar fazla! Son Yaz dizisindeki ayrılık hiç olmadı!

Yok artık, bu kadar fazla! Son Yaz dizisindeki ayrılık hiç olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisinin hikayesi, etkileyici sahnelerle ve güçlü oyunculuk performansları ile devam ediyor. Reytinglerde de iyi sonuçlar alan dizi, özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde iyi dönüşler almaya devam ediyor. Ramo’nun final yapmasının ardından Son Yaz’ın 5 hafta sonra çok daha iyi oranlar alması da bekleniyor…

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de Yağmur ile Akgün arasındaki evlilik mevzusu, ortaya öyle damdan düşür gibi getirildi ki, elbette Selim ve Canan’ın tepkisi sert oldu… Akgün, “aşkı” bile ağzına alamazken, şimdi bu kararlarının arkasında sağlam durmaktan bahseder hale geldi.

Akgün, içindeki tüm çekingenlikten kurtuldu ve Yağmur’a bu hayatı birlikte yaşamak adına cesur olmayı ve yola devam etmeyi öneriyor… Elbette ki şartlar değişti. En azından Yağmur için. Annesi Canan’ın da karşı çıkması, ayrıca babası Selim’in çok sert tavrı sonrasında Yağmur için artık hiçbir şey kolay değil.

Akgün, “Alışacak, biz arkasında duracağız, sağlam duracağız, alışacak” diye konuşurken, Yağmur ise, “Ben yapamayacağım” diyerek kestirip attı. Elbette ki Yağmur da bu evliliği istiyor ama şartlar ona izin vermiyor.

Yok artık, bu kadar fazla! Son Yaz dizisindeki ayrılık hiç olmadı! 7

“Olmayacak” diyerek Akgün’e net bir tavır sergileyen Yağmur, ona olan sevgisinin de ne kadar büyük olduğunu söylüyor…

Annesi Canan’ın 18 yaşında hiç düşünmeden babası ile evlendiğini hatırlatan Yağmur, kendisinin de onun gibi olabilme ihtimalini düşünüyor. Yağmur, “Bugün annem hala o eveti sorguluyor biliyor musun?” diyerek neden yapamayacağını anlattı.

Annesinin geçtiği yoldan geçmek istemeyen Yağmur, derdini net bir şekilde anlattı. Akgün ise aşkını kalbine gömdü ve Yağmur’u terk etti. Bu ayrılık izleyicilerin de yüreklerine dokundu…

“Yağmur ve Akgün’ü mutlu görmek istiyoruz” diyen Son Yaz dizisi hayranları, onların duygusal vedasından çok etkilendi… Sosyal medyada yapılan yorumlar dikkat çekiciydi…

“Öyle bir şey olamaz, cidden mi böyle gittin Akgün” diyerek Yağmur’u öylece bırakıp giden Akgün’den dert yanan dizi hayranları, güzel başlayan 14. bölümün hüzünlü bitmesinin de üzüntüsünü yaşadı.

İşte Son Yaz dizisinde yüreklere işleyen ayrılık sahnesi: