Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bu ayrılığa izin vermeyin!

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılığa izin vermeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin başarısı ortada… Hem gönüllere hitap eden hem de elde ettiği reytinglerle ne kadar güçlü bir yapım olduğunu gösteren Gönül Dağı, tüm izleyici kategorilerinde başarılı reytingler alabiliyor..

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterler de hikayede güçlü bir yer ediniyor. İşte bu yan karakterlerin varlığı ve gücü sayesinde dizi sıkmadan, izleyicilere hem keyifli hem de duygusal anlar yaşatabiliyor.

Gönül Dağı dizisinde dikkat çeken çiftler var. Taner ve Dilek zaten dizinin asıl çifti konumunda… Veysel ile Cemile, Ramazan ile de Asuman diğer favori çiftler. Ayrıca Serdar ile Elif yakınlaşması yeni bir dizi çiftini daha gündeme getirdi ve izleyiciler de heyecanla bekliyor. Tabii ki bir de Zahide ve Sefer var ki, bu çift son dönemin favorisi konumunda.

Gönül Dağı dizisinde eğlenceli ikililerden birisi de Keriman ile Selami… Çiğdem Aygün ile Eser Eyüboğlu ikilisinin canlandırdığı karakterlerin uyumu da çok iyi. Enerjisi yüksek sahnelerle yer alan her iki oyuncu da hayranlardan tam puan alıyor, zira çok başarılı performans sergiliyorlar.

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılığa izin vermeyin! 8

Keriman ve Selami’nin izleyicileri eğlendiren birliktelikleri sona mı erecek? Yani ayrılacaklar mı? Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 22. bölümünden ön izleme yayınlandı ve Selami’nin sözleri dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Eser Eyüboğlu, Eskişehir’deki otelde kendisini karantinaya alırken, Selami’nin serzenişleri de yürek burkuyor.

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılığa izin vermeyin! 9

“Sen benim sevdiğimsin Keriman. İzin vermem buna, bitemez” diyen Selami’yi kızgın olan Keriman ise kestirip attı: “Biter, bal gibi de biter. Artık elimden hiçbir şey gelmez. Babam çoktan kararını verdi, yapacak hiçbir şey yok, kusura bakma…”

Gönül Dağı hayranları ise Selami ve Keriman ayrılığından hiç memnun değil. “Bu aşk bitemez, biz bu çifti çok sevdik” diyen dizinin hayranları, yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor.

Keriman ile ayrılığına dayanamayan Selami’nin klip çekmesi de hoş bir detay oldu. Dizinin bu akşam yayınlanacak 22. bölümü yine heyecanlı ve duygusal anlarla geliyor.