Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık demeyin! Yasak Elma dizisinde olmaz denilen ne var ise oluyor!

Yok artık demeyin! Yasak Elma dizisinde olmaz denilen ne var ise oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma iyice kendini aştı. Bu kadar da kendisi ile dalga geçen bir dizi daha olamaz. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü tam bir kara mizah olacak…

Gerçek hayatta yaşanması pek de beklenmeyen ama birçok hikayede dizidekinden çok daha abürt olayların yaşandığını herkes iyi biliyor. İlk 2 sezondaki dram performansından sonra 3 sezondur absür komediye dönüş yapan bir Yasak Elma dizisi görüyoruz.

Aslında dizinin kendisi ile dalga geçer bir hikaye kurgusu olduğunu uzun süredir söylüyoruz… Yasak Elma, artık gerçek hayatta olması beklenmeyen ne varsa onları abartarak ortaya koymaya devam ediyor.

13 Aralık Pazartesi akşamı da dizinin 124. bölümünde gözlerinize inanamayacaksınız. Yıldız, ayrılmak istediği ve boşanma aşamasındaki Çağatay ile yeniden nikah tazeliyor.

Çağatay’ın kurulan plandan hiç haberi yok. Dostlar çağrılıyor ve Çağatay eve gelince de nikah tazeleme oyunu başlıyor.

Tabii ki bu durum Yıldız’ın hem Kumru hem de Çağatay için yaptığı bir planın eseri. Bu planın altında tam olarak ne çıkacak bilinmiyor ama Yıldız ile Ender ikilisi yine izleyenleri bir hayli gülümsetecek.

İşte Yasak Elma dizisinin 124. bölümünden ilk fragman: