Ana sayfa Sosyal Medya Yok böyle bir başarı, Hande Erçel ve Kerem Bürsin sinerjisi sosyal medyayı yine salladı!

Yok böyle bir başarı, Hande Erçel ve Kerem Bürsin sinerjisi sosyal medyayı yine salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisine hayranlardan o kadar büyük ve etkileşimi yüksek destek geliyor ki, sosyal medya adeta bu dizinin hakimiyet alanı olarak görülebilir… Hem twitter hem instagram hem youtube hem de facebook platformlarında diziyle ilgili binlerce paylaşım yapılıyor.

Türkiye sınırlarını aşan bir üne sahip olan dizi, birçok ülkde de yayınlandı. İspanya, İtalya, Sırbistan, Arnavutluk gibi Avrupa’nın farklı ülkelerinde izleyicilerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Sosyal medyada başladığı günden bu yana çok yüksek etkileşimler almayı başaran dizi bir önemli başarıyı daha yakaladı.

Eda ve Serkan karakterlerine olan hayranlık biliniyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında aşk yaşandığının ortaya çıkması bu hayranlığın katlanmasına neden oldu.

Sosyal medya ortamında yapılan etiket çalışmalarına geçen gün bir yenisi daha eklendi. “Baba Olmak” etiketi üzerinden dizinin hayranları çok sayıda paylaşımda bulundu. Kısa sürede bir buçuk milyon tweet paylaşıldığı ortaya çıktı. Dünyanın birçok ülkesinden dizinin hayranları bu çalışmaya katıldı.

Toplam 33 ülkede twitter’da trend topic olan etiket Sen Çal Kapımı dizisinin gücünü göstermesi bakımından da çok anlamlı oldu.

Sen Çal Kapımı sosyal medya hesaplarından da bu başarıya dikkat çekildi ve tüm hayranlara teşekkür edildi.