Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor!

Can Yaman’ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Instagram’ da 8.5 milyon takipçiye ulaştı. İş ve özel yaşamından paylaşımlar da bulunan oyuncunun her paylaşımı hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, Türkiye tatilini tamamladı ve İtalya’ya geri döndü. Normal yaşamına yeniden başlayan oyuncunun instagram paylaşımları her şeyin yolunda olduğunu anlatıyor.

EURO 2020 yarı final mücadelesinde İtalya ve İspanya karşılaşması öncesi yakın arkadaşı Roberto Macellari ile çektirdiği fotoğrafı instastory’de paylaşan yakışıklı oyuncu fotoğrafa, ‘Büyük Parti’ anlamına gelen İtalyanca Partitona Oggi’ yazdı. Ünlü oyuncu, İtalyan bayrağı renklerinde ki maskesi ile İtalya’ya destek verdi.

Can Yaman'ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor! 10

Dizileri yurt dışında pek çok ülkede yayınlanan yakışıklı oyuncunun İtalya dışında İspanya ve birçok Avrupa ülkesinde yabancı hayranı da var. Hayranlarından gelen hediyeleri de instastory’de paylaşan yakışıklı oyuncunun bir hayranının giydiği tişört de dikkat çekti.

Can Yaman'ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor! 11

Tişörtün arkasında Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta’nın birlikte fotoğrafı yer alıyordu. Fotoğrafı sosyal medyasında paylaşan Can Yaman paylaşımına, ‘Oh İyi’ anlamına gelen İtalyanca ‘Vabbe’ yazdı.

Kasım ayında çekimlerine başlanacak ‘Sandokan dizisi için sıkı spor yaptığı bilinen Can Yaman vaktinin büyük bir kısmını spor salonunda geçiriyor.

Can Yaman'ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor! 12

Kaslı vücuduyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu aynı zamanda esnekliği ile de şaşkınlık yarattı. Can Yaman, spor salonundan yaptığı paylaşımlarla vücudunun esnekliğini de gözler önüne seriyor.

Aksesuar kullanmayı seven Can Yaman’ın yaptığı paylaşımlarda kolye ve gözlük uyumu da dikkatlerden kaçmıyor.

Can Yaman'ın paylaşımları her şeyin normale döndüğünü anlatıyor! 13