Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı!

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fikret Ali (Fiko), 2019 yılının Kasım ayında dünyaya gelmişti. Babasına olan benzerliğiyle dikkatleri çeken minik Fiko, çoğu zaman sosyal medyada fotoğraflarıyla anne ve babasından rol çalıyor.

Sevimli oğullarının doğum gününde birlikte keyifli pozlar veren ikilinin oğullarına ‘Patron’ dedikleri de süslemelere ve pastanın üzerine düştükleri notlardan görülmüştü.

Minik Fiko, evin patronu olarak, şimdiden ünlü anne babanın çocuğu olarak görüldüğü her yerde de dikkatleri çekiyor. Ali Atay, TRT1’de ekrana gelen ve yeni bölümleri Exxen için çekilecek olan Leyla İle Mecnun dizisinin setinin ilk gününe oğlunu da götürdü.

Fiko, sevimliliği ile adeta dizinin önüne geçti! Ali Atay’ın büyük bir heyecanla instagram’dan yaptığı paylaşıma yorum üstüne yorum yağarken, pek çok ünlü isim de değişik mesajlar iletti.

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı! 11

Babasının kucağında makyaj masasında oturan Fiko’nun hali, bir süre önce annesinin benzer bir fotoğrafı ile de benzerlik gösterince, sosyal medyada ayrı bir ilgi çekti…

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı! 12

Çiftin instagram üzerinden yaptıkları paylaşımların benzer tarafına Hazal Kaya da kendi yorumunu yaptı…

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı! 13

Oyuncu, “Benzer işler. Aşkım biz de birbirimize benzemişiz baya. O zaman Fiko bana da mı benziyor?” notunu düştü paylaşıma. Özge Özpirinçci’nin de Ali Atay ve oğlunun fotoğraflarına yaptığı yorum dikkat çekti. Özpirinçci de “Aksini söylemiştim bir keresinde (yani gerçekleri) ve büyük azarlanmıştım. Alınacak risk değil” sözleriyle esprili bir yorum yapmakta.

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı! 14

Ali Atay’ın, uzun bir aranın ardından yeniden tüm kadrosu toplanarak çekimlerine başlanılan Leyla İle Mecnun dizisinin ilk set gününden yaptığı paylaşımlar heyecanını yansıtıyordu. Fiko’nun da babası ile sette olması ise hem diziyi merakla bekleyenler hem de instagram takipçileri için güzel bir sürpriz oldu…

Yok böyle tatlılık! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın oğulları Fiko, Leyla İle Mecnun setinde resmen rol çaldı! 15