Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonuna veda fotoları, Selin Yeninci’den geldi…

Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonuna veda fotoları, Selin Yeninci’den geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarınad 3 sezondur yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin, 4. sezonda da devamına karar verildi. 3. sezonda büyük ayrılıkların, beklenmeyen gidişlerin yaşandığı diziye ayrıca yepyeni isimler ve hikayeler de eklendi.

Hünkar’ı oynayan dizinin başrollerinden Vahide Gördüm’ün ayrılığı ile sarsılan izleyici, yine baş karakterlerden Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz’ın gidişi ile de sarsıldı. 3. sezon bitmeden yine dizinin ana karakterlerinden olan Melike İpek Yalova’nın oynadığı Müjgan da gitti.

Yeni vedalar ise kapıda! 3. sezonda diziye dahil olan ve Sevda’yı oynayan Nazan Kesal’ın da gideceği gündeme gelmişti. İzleyici bu akşam Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölümünü izleyecek.

Ekranda pek çok dizi 13 bölüm bile tutunamazken, 100. bölüme gelmiş olmak büyük bir başarı. Dizinin sezon finali ise 2 bölüm sonra 102. bölümde olacak.

Çekimler ise kısa süre önce tamamlandı. Dizide Saniye’ye hayat veren Selin Yeninci, yaptığı instagram paylaşımı ile 3. sezonun son sahnesini çektikten sonra aşağıdaki paylaşımla tüm ekibe ve izleyenlere teşekkür etti.

 

Bir Zamanlar Çukurova'nın 3. sezonuna veda fotoları, Selin Yeninci'den geldi... 9

Ayrıca dizinin yayına hazırlanmasında büyük emek veren arka planda montajda, stüdyoda çalışan ekip de 100. bölüm şerefine pasta kesti. Selin Yeninci, instagram sayfasından onları da unutmadı ve paylaştı…

Bir Zamanlar Çukurova'nın 3. sezonuna veda fotoları, Selin Yeninci'den geldi... 10

Bu arada dizinin kadın oyuncuları da setin son gününde pasta keserek 3. sezonu da bitirmiş oldular…

Bir Zamanlar Çukurova'nın 3. sezonuna veda fotoları, Selin Yeninci'den geldi... 11

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, atv ekranında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu perşembe yayınlanacak 100’üncü bölümüyle dalya diyecek.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı topraklarda İstanbul’dan Adana’ya sürüklenen iki aşığın hikayesi ile başlayan öykü, 100 bölüm boyunca izleyiciyi ekrana kilitledi ve ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinden inmedi.

Üçüncü sezonunda ekran yolculuğuna zirvede devam eden yapımın 100’üncü bölümü şerefine hazırlanan video adeta, 120 saniyede 100 bölüm özeti gibi hazırlandı!