Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde!

Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, şu sıralar sosyal medyada sık sık tatil pozlarıyla gündeme geliyor. Oyuncu, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından bir süre İstanbul’daki evinden pozlarıyla dikkat çekti.

Daha sonra sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile tatile çıktılar. Oyuncu, yaklaşık bir haftalık tatilinde paparazziler tarafından da bol bol mayolu pozlarıyla magazin sayfalarında yer aldı.

Kendi instagram hesabından da takipçileri, hayranları için havuzda, denizde, mayolu, bikinili, renkli pozlarını paylaştı.

Tatilin ardından yeniden İstanbul’a dönen oyuncunun, Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaşacağı ve Netflix için çekilecek olan Aşk Taktikleri filminin çekimlerine başlayacağı tahminleri yapılıyordu.

Ancak Demet Özdemir’in instagram sayfasını takip edenler, oyuncunun tatilini uzattığını görmekte. Yakın arkadaşı olan stil danışmanı Rutkay Öziş’in de aralarında bulunduğu arkadaş grubu ile şu sıralar eğlenceli bir tatil yapıyor oyuncu.

Son yaptığı paylaşımlar ise aşağıda…

Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde! 10

Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde! 11

Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde! 12

Demet Özdemir, bu kez de arkadaşları ile tatilde! 13