Ana sayfa Dizi Haberleri Yüksek Sosyete dizisi iyi başladı ama iyi gidiyor mu?

Yüksek Sosyete dizisi iyi başladı ama iyi gidiyor mu?

tarafından ker_def

yukseksosyete7

Müşteri kadın kızlardan şikayetçi olur, karakola davet edilirler. Mert kızları sorar, karakolda olduklarını söyler. Kerem kızların peşinden karakola gider. Kızlara ben sizi kurtaracağım. Kerem çıkışta kızlara serbestsiniz der. Ama kadının tek şartı özür dilemeleridir. Ece ne olacak dileriz derken, Cansu ben özür falan dilemem der. Biz bir şey yapmadık, yere takıldı düştü. Ben özür dilemem. Kerem sen sıkıntı çıkartıyorsun deyince Kerem’e değerli müşterinizden özür falan dilemeyeceğim. Kerem makette çalışan Ercan’a çarpar, Ercan’dan özür diler. Cansu, ben sizin gerçek karakterinizi gördüm. Kerem ile Cansu arasında takışmalar devam eder.

Ece ile Cansu’nun markette çok iyi kanka olurlar,çok da iyi anlaşırlar. Ece, Cansu’nun kahve falına bakar. Sen birinin elini tutuyorsun. Ece, senin kalbinin ortasında, hükümet gibi bir kadın var diyerek annesinden bahseder. Cansu, hep annesinden özür dilemiştir. Cansu, ben o kadından özür dilemeyeceğim.

Cansu’nun annesi Süreyya Hanım oğlu Can’a, babanın Işıl’dan bir bebeği var diyerek söyler. Işıl Hanım, Metin’i arar, sekreteri cevap verir. Metin Bey meşgul. Işıl alır bebeğini Metin’in iş yerine gider