Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik, Camdaki Kız setinde gördüklerine çok şaşırdı!

Yüsra Geyik, Camdaki Kız setinde gördüklerine çok şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, çocukluk döneminde başladığı Arka Sokaklar dizisine 15 yıl sonra veda etti. Genç oyuncu artık farklı rolleri canlandırmak için bu kararı aldı. Arka Sokaklar’dan Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha olarak başarılı bir işe imza atan oyuncu, kendi adına bu yeni kararının da hayırlı olduğunu söyledi.

Arka Sokaklar ekibinden ayrılırken zorlanan Yüsra Geyik, Camdaki Kız’dan teklif gelince ise fazla düşünmeden hemen kabul etti. Canlandırdığı Melisa karakteri ile yeteneklerini sergileme fırsatı bulan oyuncu, hayatından çok memnun.

Yüsra Geyik, bu rolü kendisini göstermek için iyi bir şans olarak görüyor. Camdaki Kız setindeki yoğun tempo da oyuncuyu bir hayli şaşırtmış.

Arka Sokaklar ekibinin artık 16 yıla ulaşan tecrübesi dikkate alındığında hızlı yapılan çekimler ve daha rahat bir set ortamı olduğu biliniyor. Ancak Camdaki Kız dizisi böyle değil ve çok yoğun bir emek sonucu ortaya çıkıyor.

Hikayeye yeni katılan Yüsra Geyik, gördüğü bu manzaradan fazlası ile etkilendi. Oyuncu, “5 haftadır hayatıma dair hiçbir şey yapamıyorum. Çok yoğun çalışıyorlar, ben de onlarla birlikte koşturuyorum. Yoğun çalışıyorum. En boş vaktimde arkadaşımın konserine geliyorum. Ya da kendimi iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Düzenli olarak spor yapmaya çalıştığını da belirten Yüsra Geyik, Camdaki Kız çekimleri nedeniyle kendisine ayıracak vakit bulamadığını ifade etti.