Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisi Murat Yıldırım’ı yine haklı çıkarttı!

Aziz dizisi Murat Yıldırım’ı yine haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım ismi dizi dünyasında hep iyi projelerle anıldı. Oyuncunun bugüne kadar yaptığı seçimlerin ne kadar başarılı olduğu da kariyeri ile ortada..

2003 yılında dizilere adım atan oyuncu ilk önemli çıkışını da Fırtına isimli yapım ile gerçekleştirdi. Ardından ise Asi dizisi gibi tüm dünyada tanınmasını sağlayan bir yapım geldi. Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım ikilisinin başrolünde yer aldığı Asi, hala birçok ülkede izlenen bir yapım konumunda.

Ardından Aşk ve Ceza isimli dizide Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Murat Yıldırım, dram performansıyla hayranlarını mest etmişti. Peki ya Suskunlar dizisindeki Ecevit karakterine ne söylemeli? Kim Ecevit rolündeki Murat Yıldırım başarısını unutabilir ki…

Gecenin Kraliçesi isimli yapımda Meryem Uzerli ile başrolü paylaşan oyuncu ne yazık ki, kısa süren dizi şanssızlığını yaşadı. Ardından 4 yıl boyunca dizilerde yer almayan ve Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sunan oyuncu, hayranlarının isteğini geri çevirmedi.

Aziz dizisi Murat Yıldırım'ı yine haklı çıkarttı! 5

Ramo dizisi ile 2020 yılında yine ekrana güçlü bir dönüş yapan Murat Yıldırım, aksiyon performansıyla göz doldurdu. Bu sezon ise Aziz isimli dizide Show TV ekranında yine Murat Yıldırım başarısını izliyoruz. Dizinin Cuma akşamları çok iyi reytingler elde etmesinde hikayenin yanı sıra ünlü oyuncunun varlığı da önemli bir faktör olarak gözüküyor.

Murat Yıldırım hayranları yine başarılarla dolu bir işi ekranda buldu ve Cuma rekabetinde Aziz’in birincilikler alması da normal kabul edilmeli.

Murat Yıldırım bir kez daha başardı ve bir kez daha iyi proje seçme konusunda çok deneyimli olduğunu da ispatlamış oldu.

Aziz dizisi altıncı bölümü ile birlikte AB grubunu birinci sırada bitirmeyi başardı. ABC1’de günü ikinci olarak tamamlayan Aziz, tüm kişiler kategorisinde ise dördüncü oldu. Dizinin ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri başarısını da sergiliyor.