Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisinde ortaya çıkacak sır her şeyi değiştirecek!

Zalim İstanbul dizisinde ortaya çıkacak sır her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, ekrana bir süre ara vermişti. Dizinin 26. yeni bölümünü 13 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. 26.bölümden 2. fragman yayınlandı ve bir sırrın ortaya çıkma ihtimali dizi izleyicilerini bir hayli heyecanlandırdı. Geçmişle ilgili ikinci sır açığa mı çıkıyor?

Cenk’in, Nedim ile ilgili anlattıkları Karaçay Ailesini derinden etkiliyor. Agah Bey, bunca zamandır olan bitenden habersiz yaşamanın şoku ile etrafındakilerden şüphe duymaya başlıyor; özellikle de, karısı Şeniz’e karşı. Agah Bey, geçmişi deşmeye karar veriyor ve ilk iş Nedim ile konuşuyor. Saklanan başka bir sır var mı diye onu konuşturmaya çalışıyor.

Bu sırada Ceren’in eline koz olarak kullanabileceği Nedim’in ses kaydı geçiyor. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşar; çünkü kayıtta, Nedim’in babası ile yengesi Şeniz’in, Agah Beyi aldatmalarının itirafı bulunmaktadır. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşıyor. Ceren, Şeniz’i bitirmek istediğinden bu kozu ona karşı kullanacak mı? Agah Bey, köşkün üstündeki karabulut gibi duran sis perdesini kaldırmayı başarabilecek mi? Dört koldan gelen saldırılar karşısında Şeniz ne yapacak? Karaçay Ailesini nasıl bir durum bekliyor?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)