Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda 19 Haziran 35. bölüm Asad sarsılıyor!

Zor Sevda 19 Haziran 35. bölüm Asad sarsılıyor!

tarafından ker_def

Zor Sevda 19 Haziran 35. bölüm Asad sarsılıyor! 7

Zor Sevda 35. Bölümünde neler olacak? Dizinin 35. bölümü 19 Haziran tarihinde izleyici ile buluşacak. Detaylar ise şu şekilde:

Asad ve Zoya evlilik ritüellerini gerçekleştirmek için tören yapmaktadırlar. Tanver Zoya’nın adetler gereği mehendi (kına) yakması gerektiğini bildiği için kınaya asit katmıştır. Zoya mehendiyi eline sürmek için uğraşırken Dilşat gelir ve mehendiyi kendi yakmak ister. Dilşat mehendiyi sürerken Zoya acılar içinde kıvranmaktadır. Zoya her fırsatta elini soğutmaktadır. Ancak elinin yandığını kimseye göstermemek için yoğun çaba sarfetmektedir. Tanver ise bu durumdan keyif almaktadır.

Zoya lavaboya gittiğinde suyla ellerini serinletmeye çalışırken Dilşat ellerini görüyor ve şok oluyor. Asad da gelerek onun yanmış ellerini görür. Dilşat bunu kimin yaptığını soruyor. Zoya bir anda Tanver’e bakar. Bütün gözler onun üzerindedir. Ancak Zoya mehendiye karşı alerjisi olduğunu söyler. Dilşat böyle bir şeyi neden gizledin diye tepki gösterir. Zoya Asaf ve sizin en güzel gününü mahvetmek istemediği için sesini çıkarmadığını söyler.