Ana sayfa Dizi Haberleri Kehribar dizisi farkını hissettiriyor!

Kehribar dizisi farkını hissettiriyor!

tarafından ker_def

kehribar-dizisi-gürkan-uygun-ayça-varlıer

AYÇA VARLIER (Leyla Bozoğlu)

‘Leyla’ ile ‘Orhan’, aileleri ilişkilerine izin vermediği için İstanbul’a kaçıp evlenmek istemişler. Kaçarken de ‘Orhan’ bir kaza sonucu, ‘Leyla’nın abisi ‘Musa’yı sakat bırakmış ve gitmiş. ‘Orhan’ın gelmeyişi içini paramparça etse de, kırılsa da, kalbinde özenle taşıdığı aşk asla zarar görmemiş. Fakat ‘Leyla’, asla bu sönmeyen duyguyu kimseye belli etmez, edemez.
‘Leyla’, her ne kadar kırgın olsa da oğluna olan sevgisi ve yaşam enerjisi çok yüksek bir kadın. Toprakla iç içe yaşadığı için hayatı çok seven, kendisiyle barışık biri… Hepimizin hayatında yaşamış olduğumuz fakat bir sebepten ötürü devamını getiremediğimiz, içimizde yaşattığımız öykülerimiz olmuştur.

BU DİZİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ
‘Orhan’ın dönüşüyle ‘Kehribar’ın hikayesi de başlıyor. Hikayemizin duygusu çok ama çok yüksek. Yarım kalan hesaplar, yarım kalan aşklar, yarım kalan dostluklar, yarım kalan adaletsizlikler… Hepimizin hayatında yaşamış olduğumuz fakat bir sebepten ötürü devamını getiremediğimiz, içimizde yaşattığımız öykülerimiz olmuştur. Açıkçası ben hiç yarım kalan bir aşk yaşamadım; ama yarım kalan başka duygular yaşadım.
Yarım kalmak gerçekten insanın içini kemiren, hasta eden ve yaşam enerjisini tüketen bir durum. Bu dizide yarım kalan her şey beni etkiledi.
‘Kehribar’, çekim kalitesi yüksek olmasının yanısıra hikaye örgüsünün çok iyi kurgulandığı bir dizi…. En önemlisi de hikaye ‘mış’ gibi olmayan, gerçek bir öykü…