Ana sayfa Dizi Haberleri Yüksek Sosyete dizisi iyi başladı ama iyi gidiyor mu?

Yüksek Sosyete dizisi iyi başladı ama iyi gidiyor mu?

tarafından ker_def

yukseksosyete9

Kerem bir demet çiçekle, Şirin’in okuluna gider. Geçen akşamki durum için özür diler. Araziden ve hayalinden bahseder, benimle gelir misin oraya…

Ece, asistan Mert’den gidip Mert Beyden Cansu’yu ikna etmesini, af etmesini ister. Kadın Mert beyin odasında. Gidip özür dilesin. Ece ile Mert tartışırlar, imdat diye bağırır, Mert’in elini ısırır. Patron Mert, Ece’den hoşlanır.

Cansu’nun yanına Kerem gelir. Cansu’ya konuşmamız lazım. Kerem adeta yalvarır, senin ödenecek bir faturan, bakman gereken biri yok mu? Bunları düşün. Cansu, niye bu kadar sana ilgilendiriyor, sana ne? Kerem sana son kez soruyorum, özür diliyor musun? Dilemiyor musun? Cansu; Dilemiyorum. Kerem, çok üzgünüm seni bir daha burada göremeyeceğim. Cansu işten kovulur. Cansu ile ile Kerem göz göze bakışırlar. Cansu’nun gözleri buğulanır. Ve 2.bölüm burada sona erer.

Bu bölüm bana pek etkileyici gelmedi. Orta şekerli bir bölümdü. Diziye biraz hareket gelmesi gerekir. Yaz dizisi olarak idare eder. Ama bu gidişe sezon dizisi olarak devamı zor. Konuşmak için biraz erken amma… İlerleyen bölümlere hale bir görelim.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar- Milliyet Blog