Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ser verip sır vermedi ama yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor!

Serenay Sarıkaya ser verip sır vermedi ama yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir dizilerde yer almıyor. Oyuncu, son olarak bir müzikal ile sahneye çıkmıştı. Hayranları her ne kadar onu yeni bir dizide görmek için heyecanla beklese de sahneyi tercih etti oyuncu. 2019 yılında Alice Müzikali’nde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız ile oynadı. Ancak pandemi süreci ile birlikte oyun sergilenmiyor artık.

Serenay Sarıkaya son dönemde ekranı da tercih etmiyor. Pek çok oyuncu gibi dijital projelere yönelmekte Sarıkaya. Oyuncu, bir döneme damgasını vuran ve çok konuşulan PuhuTV’nin Fi dizisiyle de gündeme gelmişti.

Serenay Sarıkay, son günlerde kendisine uzatılan mikrofonlara yeni dizi çalışması olup olmadığı ile ilgili sorularda ser verip sır vermiyor ama artık bir projede yer almayı çok istediğini de söylüyordu.

Geçtiğimiz günlerde magazincilerle yaptığı bir röportajda yeni dizi ile ilgili soruları yalanlamamıştı. Bergen’in hayatını oynayacağı film de sorulan oyuncu, projenin askıya alındığını belirterek “Önden gelişen başka projelerimiz var, onlara hazırlanıyoruz şimdi” demişti.

Projesi ile ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında verdiği bilgiye göre Sarıkaya’nın Netflix ile prensipte anlaştığı ve kendisi için bir proje arayışının sürdüğü konuşuluyor.

Ayrıca kulis bilgilerine göre TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği ve usta kalem Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı Şahmeran dizisi için Serenay Sarıkaya ile görüşülüyor. Dizinin yönetmenliğini ise Umur Turagay’ın yapacağı belirtilmekte.