Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine gelecek isim çok şaşırttı! Dizide neler oluyor?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine gelecek isim çok şaşırttı! Dizide neler oluyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesine yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon dizide yer alan isimlerden bazıları ayrılırken, yeni sezonda ise yeni isimler ve yeni hikayeler diziye eklenmekte. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadığı diziye bir kişi daha geliyor…

Sezon başında Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış’ın diziye katılmasından sonra, onun hayatında yer alan kardeşi, dayısı ve ablası da yeni hikayenin getirdiği kişiler olmuştu. Diziden geçtiğimiz sezon Mehdi’nin annesini oynayan Zeliha karakteri ayrılırken, Müjgan da öldürülerek diziye veda etmişti.

Bazı oyuncuların yeni sezonda diziye veda etmeleriyle birlikte Mehdi ve Zeynep’in hayatlarına dahil olan ya da dengeleri değiştiren yeni karakterlerin de gelmeye başladığı görülüyor.

Bu isimlerden olacağı tahmin edilen bir kişinin daha diziye katılacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki yazısında diziye gelen yeni ismin duyurusunu yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine gelecek isim çok şaşırttı! Dizide neler oluyor? 7

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisinde Hayalet isimli bir polis memuruna hayat veren İnanç Konukçu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

İnanç Konukçu, yer aldığı yapımlarda dikkat çeken oyunculuğu ile güçlü bir imaj çiziyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de yine güçlü bir karakterle geleceği tahmin ediliyor. Bakalım İnanç Konukçu, dizideki bazı dengeleri sarsmaya mı geliyor?