Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, Maraşlı’daki partneri Burak Deniz’i doğum gününü kutlarken fena harcadı!

Alina Boz, Maraşlı’daki partneri Burak Deniz’i doğum gününü kutlarken fena harcadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinin iki oyuncusu Burak Deniz ve Alina Boz, birlikte ilk kez rol aldıkları bir dizide ekran uyumları nedeniyle çok yakıştırılıyorlar. Alina Boz Mahur karakteriyle ve Burak Deniz de Maraşlı ile izleyenlerin gönlünü kısa sürede yakaladı. Mahur ve Maraşlı’nın hikayesi, Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Dizi ilerledikçe ikili arasında bir aşk yaşanması da bekleniyor. İzleyenleri hem heyecanlı hem de duygusal yönüyle dramatik bir hikaye ile buluşturan Maraşlı dizisinin iki başrolü ise kamera arkasında da iyi anlaşıyorlar.

Birbirleri ile elektrikleri tutan Boz ve Deniz’in zaman zaman verdikleri röportajlarda da aynı projede olmaktan ve karşılıklı oynamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtmeleri de dikkat çekiyor. Kamera arkasındaki bu uyum ile birlikte iyi bir iletişim de tutturan ikili, zaman zaman birbirlerine de takılıyor.

Son olarak Alina Boz’un instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım, görenleri çok güldürdü! Aslında sosyal medyada yapılan bir şaka amaçlı fotoğrafı paylaşmıştı Alina Boz.

17 Şubat 1991 doğumlu olan Burak Deniz’in doğum gününü instagram sayfasından kutlayan oyuncu, sosyal medyada dolaşan bir fotoğrafı kullandı. Burak Deniz’in kafasının bir başka fotoğraftan alıntılanıp yapıştırıldığı fotoğraf gülme konusu oldu.

Alina Boz, Maraşlı'daki partneri Burak Deniz'i doğum gününü kutlarken fena harcadı! 8

Alina Boz, partnerinin doğum gününü kutladığı fotoğrafı paylaşırken “Özür dileyerek ve çok gülerek” notunu düştü. Sosyal medyanın gündeminde de bir anda parlayan fotoğrafı paylaşan pek çok kişi kahkahalarla gülmeye devam ediyor.

Burak Deniz de partneri Alina Boz’un bu eğlenceli paylaşımını repost ederek “Ne kadar tatlı çıkmışım halbuki” yanıtıyla espriye espri ile karşılık verdi…

Alina Boz, Maraşlı'daki partneri Burak Deniz'i doğum gününü kutlarken fena harcadı! 9