Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci’nin büyük sevinci

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci’nin büyük sevinci

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, bir süre önce ortaya çıkan yeni projesi ile anılıyor şu sıralar ama hayatında bambaşka bir heyecan daha var! Özpirinçci, bilindiği gibi ekrana en son Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisiyle gelmişti. Oyuncunun yeni dizi projesi merakla bekleniyordu ve sonunda ortaya çıktı. Bu kez Netflix için çekilecek bir dizide oynayacak.

Çekimleri Cunda’da başlayan Bir Denizaltı Hikayesi isimli fantastik bir dizide rol alıyor oyuncu. Kadın dizisinden sonra bambaşka bir hikayenin kahramanı olacak. Üstelik başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşıyor.

Yaz boyunca Marmaris ve Bodrum’da tatil yapan hatta tatilini Aralık ayına kadar uzatan oyuncu, dizi çekimi için kısa bir süre önce İstanbul’a dönmüştü.

Sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte yaşayan oyuncunun bir süredir yayınladığı fotoğraflarda yavru siyah bir köpek görülüyordu yanında. Özge Özpirinçci’nin dizi setinden olduğu da düşünüldü fotoğrafların.

Özpirinçci, sonunda baklayı ağzından çıkardı! Bonita ismini verdiklerini sevimli köpeği sahiplenmişti. Özge Özpirinçci’nin hayvan sevgisini bilmeyen yok.

Oyuncu, her fırsatta bu konudaki tavrını da hayvanlara şiddet ile ilgili tepkilerini de hayvan hakları ile ilgili yasanın çıkarılması ile ilgili düşüncelerini de sıklıkla paylaşıyor.

Sokakta gördüğü hayvanlarla da yakından ilgilenirken çekilen fotoğraf ve videolarını da takipçileri görüp izliyor ve Özpirinçci’nin hayvan dostu bir isim olduğu da biliniyor.

Oyuncu, bir yavru köpeği sahiplenmek konusunda bir adım attığını da yaptığı paylaşımla gösterdi. “İnci Kutay olmasaydı Bonita hayatımıza giremeyecekti ve ne kadar eksik kalacaktık” notunu düştüğü paylaşımı aşağıda.

Ayrıca bir başka paylaşımında da ‘artık Pazartesi sendromu yok Bonita var’ notuyla da yeni dostunu cümle aleme gösterdi oyuncu…

İşte Özge Özpirinçci’nin bir kaç gündür köpeği Bonita ile yaptığı paylaşımlardan örnekler…

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 12

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 13

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 14

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 15

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 16

Günlerdir paylaşıyordu, şimdi anlaşıldı! Özge Özpirinçci'nin büyük sevinci 17