Ana sayfa Dizi Haberleri Biri kamerayı kaptı, diğeri oyuna daldı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin, sette coştu da coştu!

Biri kamerayı kaptı, diğeri oyuna daldı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin, sette coştu da coştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin kamera arkası, eğlenceli anlara da sahne oluyor. Her hafta bir bölüm yetiştirme telaşının yanı sıra, oyuncuların setteki keyifli anlarından yaptıkları paylaşımlar, birbirleriyle iyi anlaşan ekibin setinde yaşananları da ortaya koyuyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünü oynadıkları dizi, genç kadrosuyla dikkat çekerken, oyuncuların birbirleriyle şakalaşmaları da sosyal medyada diziyi takip edenlerin heyecanla bekledikleri paylaşımlar arasında yer alıyor.

Erçel ve Bürsin’in esprili kişilikleriyle yaptıkları video ve fotoğraf paylaşımları, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılanıyor. Bir anda sosyal medyanın gündemine düşen bu paylaşımlar, dizinin takipçilerini çok mutlu ediyor.

Hande Erçel, son olarak yayınladığı videoda sahne için hazırlanan kameraya oturduğu görülürken, dizinin Görüntü Yönetmeni Hakan Gencan, bu anları telefonuyla kaydederek esprili bir notla paylaştı.

Zaman zaman sette kameranın arkasına geçen Hande Erçel’e “Yerimde gözü var” diyerek esprili göndermeler yapan Gencan, bu kez “Yerimde gözü yok artık kendi var” diyerek yeni bir paylaşım yaptı. Hande Erçel de bu anları paylaştı.

Kerem Bürsin ise sahnenin hazırlanması için beklerken dizideki bir diğer oyuncu Anıl İlter ile kartopu oynarken kameralara takıldı. Oyuncu, o anlarda çocuklar gibi eğlenirken aşağıdaki fotoğrafta kahkahalar atarken görülüyor.

Anıl İlter, bu keyifli anları paylaşırken “Şimdi sakin ol ve elindeki kartopunu sakince yere bırak” diyerek Bürsin’i etiketledi…