Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’ndan yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’a esprili gönderme!

Serkan Çayoğlu’ndan yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’a esprili gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar KKTC’de TRT1 için çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dönem dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu, dizideki imajı ile yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Yakında ekranda olması beklenen dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. İddialı bir proje olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, dönem dizisi olduğu için daha özenli bir çalışma ile çekiliyor.

1960’ların başından, 1974’teki Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen sürenin anlatılacağı dizi, o dönem yaşanan olaylara, kahramanlıklara, gerçek tarihin bazı ayrıntılarına ışık tutacak.

Şu sıralar çekimleri hızlı bir şekilde süren dizide Serkan Çayoğlu ile birlikte Gülper Özdemir, Pelin Karahan ve Ahmet Kural da rol alıyor. Ayrıca Tayanç Ayaydın ile Devrim Saltoğlu da dizideki isimler arasında.

Serkan Çayoğlu, zaman zaman instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla diziye merakı arttırırken, takipçilerini de heyecanlandırıyor. Oyuncu ‘Ankaralı’ karakteriyle yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin setinden son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Serkan Çayoğlu’nun o dönemin arabaları önünde verdiği poza eklediği bir ayrıntı ise gülümsetti. Oyuncunun kendi fotoğrafın kenarına ‘Ankaralı’ yazdığı ve fotonun kenarına yerleştirdiği Ahmet Kural’a da ‘Angaralı’ notunu eklediği görülüyor…

Serkan Çayoğlu'ndan yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'a esprili gönderme! 7