Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’ın oyuncuları Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’dan fanlara özel sürpriz!

Son Yaz’ın oyuncuları Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’dan fanlara özel sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de son yılların başarılı oyunculukları ile büyük dikkat çeken ismi. Hafsanur Sancaktutan, iki yıl önce Gülperi dizisinde oynadığında henüz hiç kimse onu tanımıyordu. Fidan karakterine hayat veren genç oyuncu, sonrasında Aşk Ağlatır dizisi ile ekrana geldi. Şimdi ise Son Yaz’daki Yağmur karakteri ile artık izleyicinin hafızasına kazındı!

Alperen Duymaz da başarılı performansıyla rol aldığı yapımlarda dikkat çekiyor ve ön plana çıkıyor. Son dönemin aranılan jönlerinden birisi olan Duymaz, ilk olarak 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle tanınmıştı.

Acı Aşk ve Bodrum Masalı’nın ardından Çukur dizisinde psikopat bir karakter olan Emrah’ı oynadıktan sonra büyük dikkat çekti.

Çarpışma ve Zemheri dizilerindeki oyunculuğu ile de beğeni toplayan Alperen Duymaz, şimdilerde Son Yaz’ın Akgün’ü olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Hafsanur Sancaktutan da dizideki partneri Yağmur’a hayat veriyor. İkisi de farklı kişilikleriyle dikkat çeken Yağmur ve Akgün olarak ilginç bir ikili oldular ekranda.

Hayranları ise onlardan sosyal medyada birlikte pozlar bekliyor. İki oyuncu, AkMur fanlarını kırmadı ve sosyal medyadan aşağıdaki pozlarını paylaştılar…

Son Yaz'ın oyuncuları Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'dan fanlara özel sürpriz! 8

Son Yaz'ın oyuncuları Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'dan fanlara özel sürpriz! 9