Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşasın partnercilik! Burak Deniz iyileşip sete döner dönmez Alina Boz’u çekti, fanlar uçtu!

Yaşasın partnercilik! Burak Deniz iyileşip sete döner dönmez Alina Boz’u çekti, fanlar uçtu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Maraşlı dizisinin oyuncusu Burak Deniz, karantinadan çıktı ve sete döndü! Oyuncu, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Hemen evinde kendisini karantinaya alan oyuncu, sonunda virüsü yendi ve işinin başına döndü.

Geçtiğimiz hafta dizinin yeni bölümü beklenirken yapımcı firma Tims&B’den de konuyla ilgili bir açıklama yapılmış ve Deniz’e ‘geçmiş olsun’ denirken, yeni bölüm için de en yakın zamanda izleyici ile buluşacağı mesajı verilmişti.

Maraşlı dizisinde Celal Kün, nam-ı diğer Maraşlı olarak başarılı bir oyunculuk sergileyen Burak Deniz ile Mahur karakterine hayat veren Alina Boz, birbirlerine çok yakıştırılmakta.

Pek çok hayranları onları şimdiden ‘yılın dizi çifti’ ilan etmiş durumda. Yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde de her iki oyuncu hem çift olarak, hem ayrı ayrı farklı kategorilerde pek çok dizi oyuncusunu geçmeyi başarıyor.

Popülariteleri giderek artan ekran çifti olarak oldukça da uyumlu bir ekran yüzü kabul ediliyorlar. Aynı zamanda kamera arkasında da iyi anlaşan iki oyuncunun yaptıkları paylaşımlar da hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

Yaşasın partnercilik! Burak Deniz iyileşip sete döner dönmez Alina Boz'u çekti, fanlar uçtu! 8

Burak Deniz, sonunda karantinadan çıkarak dizinin setine geldiğini de yaptığı bir paylaşımla göstermiş oldu. Set arasında oldukları sanılan Alina Boz ile birlikte videolarını fanları da sosyal medyada sevinçle karşılamakta.

Yaşasın partnercilik! Burak Deniz iyileşip sete döner dönmez Alina Boz'u çekti, fanlar uçtu! 9

Balat’ta bir kafede oldukları sosyal medyadaki fotoğraflardan sonra ortaya çıkan iki oyuncunun videosu aşağıda. Videoyu Burak Deniz çekiyor. Ancak kendisi görünmüyor. Partneri Alina Boz’u çekmiş.

İşte o anlar…